Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van rá ugyanott szigetelés is.. Nem bírod a feszültséget?
csak egy dugó az egész, amit bedugsz a gyertya tetejére egy lyukon. A tetején a trafó, egy merev müanyag pöcs áll ki, ami a gyertyára megy.
És nem ráz nagyon ...a kis sokkot birom, csak le ne üssön a feszkó
Akkor is kell lenni kábelnek meg pipának ha egybe van építve. De ha nincs igazam
gondolom hogy az de nem tom hol van a pot olaj tartály
mert ha szárazkarteres kell lennie
És ha nincs kábel
Vannak már trafóval egybeépített pipák
Most már mást rakok be..
rendeltem amolyat. Nem sokkal drágább és jól alszom felőle. Olajcserénként 1000ft-ot megér nekem.
persze, én az enyémre vízvezetékes boltban vettem, 1/2 collosat, hogy jól áramoljon benne az áram.
Ha egy vékony kábele van az ü.ó.-mérőnek akkor azt csak tekerd rá a gyertyakábelre, és tekerd meg szigszallaggal!
Ács 15-20 km..most volt endurocross 7végén...egész jó kis pálya de sajna elég kavicsos...
Piliscsév meg útba esik erre felé...
Hogy kell felrakni egy ü.ó. mérőt, tegyek T elosztót a gyertyára ? a zidő ketyeg
Mikor gyors?
Estig írjak? vagy 7 végéig rá ér
Nálunk is loptak a faluba, hogy száradjanak el
Beszállnék a gruppenbe ....
Berakhatod nyugodtan
most kaptam egy motoros barátomtól a hírt. kérlek ha tudtok, segítsetek!

Segitség! Ellopták!

2010.05.30-án hajnal 2 és 5 óra között elloptak:
Egy Honda CRF 250 2007-es évjáratú crossmotort. alvázszám:( JH2ME10A47M301060)
Egy egyedi építésű kis pit bike-ot. (rengeteg ismertetőjel, egyedi építésű váz, félkarú hátsó villa, csak egy van belöle a világon.
(más számára értéktelen, hiszen én épitettem, én 3 és félév munkám volt vele, más számára ez becstelen és hasztalan)
Makita 38ccm fűkaszát
2db Bosch akkumlátoros fúrógépet.
Aki tud legyen szives segitsen! (és küldje tovább motoros ismerösnek,barátoknak)
AZ ÖSZES ELTULAJDONÍTOTT HOLMIT VISSZAVÁSÁROLOK REÁLIS ÉRTÉKBEN, FELJELENTÉST PERSZE NEM TESZEK!
NYOMRAVEZETŐI JUTALOM!

Köszönettel:
Ádám Mihály
30-9352-030
30-513-5262

yo8
holnap reggelig csaó... mentem embörök

azért meg lehet hajtani rendesen. laza illesztésű
oks.
Én se merném berakni, mert utcainak nézem:
először ki kell találni mit szeret a kiscsaj...

most van kontaktom a NASA ktm-es részlegéhez. kipróbálom az ott rendszeresített űrolajat. aztán meglátjuk.
Nem rossz. De nem merem berakni.
inkább utcainak nézem
Motul 5100 10w50-et 2500/literért tudok.
Gerybácsi.
Rámentem a motulra.
Kérdezzem? nem oly olcsó mint a castró, de zsír. A 7100as 4lityis 10w-60. 14300. Én most kértem 8at, meg a BG űrolaját.