mosásrol jut eszembe , tegnap mi is mostunk motort sőt még ruhát is abban a felhőszakadásban ami elkapott B.nána mellett, utána poliroztuk az idomokat azzal a rohadt sok kidölt vizes fával amin át kellett pattintani a verdát....
haver szájábol elhangzott az ominozus mondat. : - hagyjatok itt most meghalni, és menjetek békével...
Hát erre most mit mondjak?!
Mekkora egy bunkó gyökér pöcsarcú nigger f*sz vagy öregem... anyádat hülyézd le te takonyorrú buzi. Válaszolok valakinek a kérdésére, te meg lehülyézel. Tán olyan kib*szott okos vagy? Apu/anyu vett neked drága motort, drága csizmával meg ruhával...attól még intelligens nem leszel... (bár jelen esetben én sem arról tettem tanúbizonyságot...de ez most lényegtelen)
Gödöllőn van egy fajin kézimosó. Melegvizes gőzborotva(nem csak nagynyomású víz), habos kefe, a végén pedig van egy foltmentesítő öblítés. 50 ft-assal megy, a csizmának is adtam.
így 900ft lett. De jól mos, nem kell utána elpakolni, nem kell mosót venni, karbantartani.. Szerintem megéri
Mennyi idő nektek ilyen új állapotúra mosni a motort?
Én egyre inkább úgy érzem, hogy mx motort lehetetlenség valódi tisztára mosni. Csomó alkatrész van, ami vizesen tisztának hat, ha meg megszárad, újra kiég a kosz rajta. (magasnyomásút nem használok, inkább sima slag, meg vödör, szivaccsal, kefével)
A SIDI nagyon jó csizmákat gyárt... megbízható minőség, elérhető áron. 40k-tól felfelé 120k-ig kapható.
Szerintem megéri ennyiért, bár én inkább ACERBIS párti vagyok.
Csipter úr, kell a pénz. Ne postázzak neked egy telólégtelenítőt meg egy üz.ó.mérőt most rögtön? Veszek belőle supermoto-szettet
haver szájábol elhangzott az ominozus mondat. : - hagyjatok itt most meghalni, és menjetek békével...
Mekkora egy bunkó gyökér pöcsarcú nigger f*sz vagy öregem... anyádat hülyézd le te takonyorrú buzi. Válaszolok valakinek a kérdésére, te meg lehülyézel. Tán olyan kib*szott okos vagy? Apu/anyu vett neked drága motort, drága csizmával meg ruhával...attól még intelligens nem leszel... (bár jelen esetben én sem arról tettem tanúbizonyságot...de ez most lényegtelen)
amugymeg csak ovatosan azzal a mosással mert kopik tőle a motor...
így 900ft lett. De jól mos, nem kell utána elpakolni, nem kell mosót venni, karbantartani.. Szerintem megéri
Én egyre inkább úgy érzem, hogy mx motort lehetetlenség valódi tisztára mosni. Csomó alkatrész van, ami vizesen tisztának hat, ha meg megszárad, újra kiég a kosz rajta. (magasnyomásút nem használok, inkább sima slag, meg vödör, szivaccsal, kefével)
Szerintem megéri ennyiért, bár én inkább ACERBIS párti vagyok.
Valakinek van tapasztalata az ilyen csizmácskáról?
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Köszi
G.