Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van e közöttetek olyan aki Heves megyei és Pétervására közelébe lakik? mert én szeretnék menni motorozni csak nincs kivel.
hello. Motul 710-et használok cr 125-be. Elég neki 1:40-es keverék vagy kell az 1:30? Pályán használom de nem forgatom agyonra, eddig 1:40-be használtam de folyik az olaj a kipufogó végén.
Mindig van mit tanulni. mindenkinek.. utólag tudod már, hogy mit lehetett volna másképp csinálni? Már az elugrás után gondolom. Lehetett volna korrigálni?
Egy lökött haverom volt, csomószor esett, de nem emlékezett sosem, hogy mi miatt esett. Abba is hagyta a mocizást
Szia.Az én sérülésem a helyi pályánkon történt,tehát becsukott szemmel ismerem a pályát, az ugratót is megugrottam minden túlzás nélkül kb.500-szor és minden jól sikerült egészen eddig.8éve motorozok kissebb sérüléseim voltak de semmi komoly.Annyi történt rossz állapototban volt a pálya,egy nyom elvitte az első kereket és nem ott ugrottam ahol előtte és túl nagy volt a tempo!
Gery! Tegnap jó hogy nem jöttél. Nem olyan szupi volt csév... de a végére találtunk használható nyomot. Ott sajna esett hétközben is, sok vízmosás lett, néhol pedig túl kemény volt. De azért toltuk rajta, el is fáradtam kellemesen. Ma gyereknap és pihenés kombinációja
Jó reggelt!
A tegnapi esti sérülések tanulságosak. Főleg ilyen korban mint vagyok már.
Inkább maradok én a lassú fejlődés mellett, nem vállalom túl magam.Cséven is majd leugrok, ha nem lesz ilyen geci magas.
Ott vannak az egyenesek és a kanyarok.. ott is lehet élvezkedni-főleg ha jól kijön.És az ággyal is csak óvatosan..
Nekem is megvolt az első motoros balesetem tegnap.
A legbénább baleset, ami érhet. A láncot akartam lefújni, miközben a motor a bakon állt. Ahelyett, hogy keréknél fogva megpörgettem volna, magát a láncot fogtam meg, és megtekerve az ujjam bekapta a lánckerék. Pont átszúrta a körmöm.
Most nemhogy kupplungolni, de még az autó kormányát sem bírom fogni...
Most én is megelégednék annyival hogy a 1,5éves kiscsajom után bírjak rohangálni, de még sajnos az nem most lessz.Egyébként 1,5 hete én is bejárok dolgozgatni 4-5órát,de én nem végzek fizikai munkát.Ülök a számítógép előtt,megrendeléseket írok, de ülve is nagyon nehéz kibírnom ezt az időt .Napi 2 fájdalomcsillapító de néha az sem ér semmit!
ismerős Két hete elkértem a haverom motorját és akkor döntöttem el,hogy vége!Veszek egy Ducati Monstert azt bírom,csak az a baj,hogy utálok utcán motorozni
várjuk, csaóóó