Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van motrizás lessz valamikor?
Én is sokat gondolkodom mit tegyek,ma beindítottam a motorom befordultam rendesen.
Pfúú,az nem fajintos
Ma dolgoztam először és most bedurrant,fáj mint barom.Most éppen fizikozom.Felfelé nekem sem megy az fáj a legjobban.Én lemondtam a crossról,ebből már lószar sem lesz
Lehet
Neki is van?
Hátakkó,tedd azt Tényleg nincs időm,ma volt reggeltől eddig szereltem.Szombaton anyámtól rendeljek
A falra hányt borsó!Nem baj majd adom másnak a zs-t!
Még,nem tudok semmi árat hazudni,me nem is volt agyamba,meg meló,asszony meg lusta,annak azt beszélhetsz
HJI!TYU-TYU!
Szia!Nem az igazi még,de már tudom mozgatni valamennyire.Gipszem nincs,2hete nyomom a gyógytornát naponta kétszer kezd elég szépen dolgozni a lábfejem,felfelé viszont nagyon nehezen tudom feszíteni.A doki azt mondta a röntgen szerint minden OK. de 6 hétig még rá sem léphetek,kiírt valamilyen fizikoterápiás kezelésre a fűrdőbe!Veled mi újság,kerestelek már a fórumon?
Fasza Mennyijé adod a kis kötömöt?
Érzed már a lábujjaidat?
Az se rossz!Én 5hete túlogrottam egy ugrót,eltört az ugrócsont a bokámba, tegnap voltam dokinál 6hétig még rá sem léphetek.És az is kétséges hogy valaha motorra ülhetek pedig itt ál tőlem a garázsban 25méterre!
Eltörtem tegnap este az egyik lábujjamat .Belerúgtam a rohadt ágylábba
Gratula Kornel a DRZ-hez!
Sok örömet hozzá!
home made. 1.0-ás verzió.

....olyan is.
jó mocit, csak keményen!

Mi történt veled?
Jó annak akinek nincs eltörve semmije, tud menni motorozni.
az a bak
Skacok, na én léptem Csévre. Szevasztok!
Ja, figyelős, vazze.
Örülük, hogy jót mentél!

Csévet sajnálom.. majd eccör