Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Fontos kérdés!
Endurocross amatőr verseny / túra van-e Győr-Moson-Sopron megyében? Ha igen hol? Ezekre a versenyekre kell-e rendszám?
Aki tud vmit, az írjon... köszönöm.
A nagy ugró az a fenti? Halált megvető lefelé? Attól fosok én is, majd együtt felhergeljük egymást
majd meg lesz ....T. előnyben van, nyugi ....jó volt csak az számít
Hát, a nagy ugró nem megy még most sem..
A Tibi még mindig gyorsabb. De elfáradtam eléggé és már ez is valami.
Nagyon jó volt(majd dumálunk) ...csévet lenyomtad?
Kell a változatosság..
Na majd jól írd le mik voltak
Elvert? Akkor a faszom menjen oda
Ma megint szokásos volt. Jó volt a pálya csak elvert minket az eső.
Tikk-takk
Haligali
kicsit kitikkadtam ....nagyon jó volt, nem is esett az eső, csak mire kigondoltuk, hogy most már nem abszolváljuk többet
Önindító is jó, csak cipelni kell végig a pályán mindig akkuval együtt.
Szeasz, Rambo!
Nagy semmi van, ez a geci idő egész nyarunkat tönkreteszi. Tavaly Bugyin imádkoztam esőért, de ez már túlzás.

A sx-Feri nagyon bejött, jól tudunk együtt dolgozni, gyorsabb mint a honda. Futómű+fék kényeztet. Blokkját, sebesség elosztását is kezdem megszokni.

Hát Te?
Szőkeséggel hogy álltok? Edzés remélem Neked is megy. Anélkül nem is érzem már jól magam. Ott rájövök, hogy mennyi minden nem megy. Még.
Mi a helyzet verseny endúrós?
Hát, nem baszogatás, de lehet azzal kellett volna kezdeni...

Én autószerelő vagyok. A dt-nek láttam neki utoljára. Egész más szakma, blokkba nem szívesen nyúlok bele. Meg telóba sem.
elvileg minden ok...lehet beviszem a szervízbe ha nem javul
Ahhoz nem tok mit.. csövek jól állnak, minden szelep benne?
hátha kopik és akkor csökken a gáz mennyisége is
köszi, megnézem azt is ma csak a levegőcsavart állítottam be...
az olajhoz mit szólsz? a vastag túlfolyón nyomja....
Bammeg,nektek úgyis hiába mondom,hozzám nem jöttök,me Útáltok Pedig ,nyerhetnétek versenyt is jó trelóval Nekik a píz a zsebbe számít,nekem a jó teló A píz máshunnan jön
Amúgy meg eladásra vettem. Majd szerintem megy németországba.
Lehet valami igazán öreg krosszost kéne megkérdezni.
Nem semmi gépek voltak már a kezed alatt.. grat!
Akkor még nem ismertem senkit. Motomixben olvastam, kipróbáltam.
Ma már nem tenném
Lemaradt a kíp
Ebbe most beteszem a tekumi blokkot plusszba,azt sanyáéknak megmutatom,hogy kell motóóóózni
Bammeg 15-é szelepelek át azt mellé olajat szimmeringet adok Azok mind rRABLÓK
2006 vagy 2007-ben csinálta, 100e huf volt.
Rugók is maradtak szériák. Ami nem tetszett, hogy szimmeringeket nem cserélt. SZtem ha szét van szedve, akkor alap. Hallottam azóta róla rosszakat is, de normálisnak tűnt a faszi.

Szlovákoknál van még az LK futóműves srác, a Sanyának Ő csinálta meg a szuzit. Asszongya egész jó.http://www.lksuspension.sk/