Hello!
Lehet hogy hülyeség amit most kérdezni fogok de inkább megkérdezem . Motor felújítás előtt állok és nem tudom milyen dugattyút tegyek bele.(YZ 250) Vagy Wiseco-ra vagy Wössnerre gondoltam esetleg Vertex-re. Wössner-t tudom hogy lehet rendelni a pink-től de Wiseco-t be lehet szerezni magyarországon?
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
Lesz hétvégén gázcsavarás? Lenne pár papir az egyesülettel kapcsolatban amit alá kéne firkantani ,holnap hozom az ügyvédtöl ,és mivel a tagok edzenek ott is lehetne firkálni ,vagy hazafele betértek hozzám egy kávéra jokk vagytok
Nálam van a lábad. Profin megtalpalta a srác. NINCS javíthatatlan csimmmaa
Juhos Árpi nagyon rendes csóka!
Lehet hogy hülyeség amit most kérdezni fogok de inkább megkérdezem . Motor felújítás előtt állok és nem tudom milyen dugattyút tegyek bele.(YZ 250) Vagy Wiseco-ra vagy Wössnerre gondoltam esetleg Vertex-re. Wössner-t tudom hogy lehet rendelni a pink-től de Wiseco-t be lehet szerezni magyarországon?
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
piliscsév?
meg Suhama
pííííííí
Keveset termelt ma a banda!Lusta dögök
vagy azis megvan még? azt anno tőled akartam megvenni egyátalán?
bocs a hülye kérdésekért, csak megint rámjött az endurozhatnék pénzem meg továbbra sincs , így marad az információgyűjtés
1ébként locsolnak rendesen ha nagyon vízmentes lenne az idő!
jaaa...én is megyek...vagy jövök...vagy ti jöttök..vagy mittuomén
Lesz hétvégén gázcsavarás? Lenne pár papir az egyesülettel kapcsolatban amit alá kéne firkantani ,holnap hozom az ügyvédtöl ,és mivel a tagok edzenek ott is lehetne firkálni ,vagy hazafele betértek hozzám egy kávéra jokk vagytok
A már megszokott módon, szeretnék gratulálni a bütykös gumis szerzeményhez!