Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor este csinálok valami közösre feltöltést..
Jelzem ha megvan
Igény tartanék rájuk ha lehet!
Köszi
fel lehet, változás pont semmi,
Sziasztok!
Ha most elöl 80/100-21-es gumim van elöl fel lehet rakni szélesebb 90/100-as gumit? Ha igen lehet valami változást érezni?
Most hétvégén pedig cséven voltunk..
Sajnálom nagyon, hogy nem tudsz motorozni

Pár kép készült, de elég nagyok
Nem csúnya ez a Monster O'Neal sisak!
Szia.Nem árulom az RM 125 most vettem a hétvégén!
Az már a nagy seggemre is nagy lenne.
Má én is unom,néha,de én csak a pinááááááááát szeretem
örülök neki
lehet 38-as lenne a te méreted?
Na,még mindíg Az a lényeg
Látom ettől a kukis témától nem tudsz elszakadni Gyanús vagy te nekem.
Azé szombaton kaptak a telók a jóbol , faszán dolgoztak
Vagy ,lelóg odáig a pöcsöd,azt azt nyomja
Azt nem de az ER-T goldot igen, ajánlom
Gery .
Nagyon fasza lett a térdvédő . Észre sem veszem hogy rajtam van. Meg sem mozdul, nagyon jól tart. Csak a gatya felvétele nehézkes egy kicsit. Térdben elég szűk ez a fox gatyó.
Rockhard sisakról mi a véleményetek?

Minőségi termék, vagy csak a szép festést kell megfizetni egy noname sisakért?
DID láncok közül próbálta valaki az NZ jelűt? Elvileg 125cc-ig ajánlják.
GeryV8 ezúton köszönöm a mailt, jól néz ki a szürke szett, amit ajánlottál, látod, hogy egyelőre nyakig vagyok a felszerelések közötti variálásban, számolgatok össze-vissza, ha sikerül döntenem, szólok!
Én már ilyen vén fejjel kezdtem el, és természetesen abszolút hobby szinten. Furcsának furcsa volt eleinte az összes védőfelszerelés, de engem pl. nem zavart soha egyik sem, pár alkalom és hozzá fogsz szokni. Persze tudom, hogy nem vagyunk egyformák. A kemény csizmában is érezni fogod a váltót is, meg a féket is, ahogy Gery is írta, csak ne szorítson, vagy nyomjon sehol, nem kell méregdrága csúcstechnológiás, de ne a legolcsóbbat azért. A könyök és térdvédőre szerintem ugyenez igaz, ne nyomjon, ne szorítson, aztán megszokod.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem ilyenekre gondoltok véletlenül,moccolás közben
Ez az. Így is benne van a sérülés lehetősége ha szarul esel. De ezek nélkül ki tudja mennyivel lenne komolyabb a sérülése az embernek?