Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még,ha csak 2-3 hónap lenne...már 8!
Én minden védőfelszereléssel úgy vagyok, hogy drága meg nehéz kiszorítani de jobb esetben 2-3 hónap betegállomány alatt menyi zsetontól esnék el? így már mindjárt nem is olyan drága.
Csináltak egy mini sx pályát kúrva jó lett!Ki ment jól?Adamek #7!Bütyi is openba indult,de jó volt csak a telói voltak szarok,ma kivitték Damianiknak ausztriába,hogy csinálja meg.
Nekem a könyökvédő kifejezetten rossz, elszoritja az alkaromat, kényelmetlen. Mondom ezt addig, mig el nem töröm a könyököm

S a pálya hogy tetszett? Benne van az a nagy "mászófal" ? Az nem tetszett, mikor megcsinálták.
Kik mentek jól?
A páncél bőven elég . Egy jó könyökvédővel.
Nekem egy kicsit furcsa volt a rendezés!Voltak érdekes dolgok,főleg az első rajt,Fáskerti elsőnek rajtolt utána a többi kb 25-30-an,de fordítva a pályán
Áhhh, felejtsd el.Az nagyon nehézkes érzés lesz.
Ha mindenképp a biztonságra mész, protektroinget vegyél.
Enduroban azért elviselhetőbb lehet, mint krosszpályán.

Egyébként az én eddigi megoldásom: páncél, alá pedig egy utcai gerincvédő.
pár motorozás után már érezni fogod. kell egy kis idő, míg megszokod, meg amíg betörik a csizma.
Ne viccelj!Vegyél fel lovagkori pácélt!

Vasárnap sajnos más dolgom volt. Szombaton motoroztam, nem fért bele a hétvégébe két nap.

Jó volt?
És ez így igaz ahogy írod!
már megint az a fránya tapasztalat.../féltégla/
Akkor inkább mégis a páncélt javasoljátok?

Még nincs veszve semmi, csak örülök a jótanácsoknak, de valóban úgy gondoltam, hogy az inggel előrébb vagyok.
Esetleg megoldás mindkettő?
Protektoringre egy ilyen 661 páncél?
Nem a picsát Volt,hogy rajtegyenes végén elestem,2-en átrongyoltak rajtam(nem lassan)de felkeltem,és Nem is ez a lényeg,szinte mindenem volt már törve,de akkor muszáj volt mindenhol indulni,nem úgy mint most A védőfelszerelések,már a 90-es évek közepén elérték a csúcsot,szerintem,csak a dizájnra mennek manapság,hangsúlyozom,terepen használatos védőfelszerelések.A sisakok anyagába nem látsz bele,a csizmát úgy ahogy megfogdosod,a mellvédőt,térdvédőt használod stb.Törés ellen nem sok minden véd meg,főleg szerencsétlen esésnél.Esni is tudni kell!Igen, tudni!Egy kellően bemelegített,rendszeres edzést végző motoros,kevésbé lehet sérülékeny a lemerevedett,néha, néha motorozó hétvégi motorossal szemben,aki felveheti a legcsúcsabb cuccot is,ha esik mint egy féltégla.
Egy póló rá a páncél mikor megállsz lekapod a páncélt és nincs gáz.
hi, nincsmit
Hát Te hol voltál?Ide írogatsz Sümegprágára meg baszol jönni?!
Protektoringdeb szerintem nem lehet krosszozni. Főleg melegben.
Engem már a páncél is zavar néha, sokszor mondja a vállamon a kisördög, hogy vegyem le a francba azt is
De én mindig csak hagyom, és inkább izzadok.
Szeva Gery. Jók a vidik köszi.
Szakértelem az van abban a boltban. A protektor ingen van két félből álló kéttenyérnyi protektor rész a páncélnál ez egy egész melyik véd jobban?
jobbulást
protektor ing az egy vicc!
Én úgy vagyok vele,hogy leszarom mennyire kényelmetlenek a nyakvédők nekem akkor is lesz,mert nekem fájt a csigolyatörés nem akarom még egyszer átélni,sőt a következő csizmám inkább legyen totál merev,mint egy ide-oda nyeklő szar!Ja,és a protektor ingem helyett is veszek egy komolyabb páncélt,mert az sem mentett meg egy sorozat borda töréstől!