Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom ugyanez a vélemény az O'Neal Elementről, vagy a Thor Quadrantról is. (az a másik kettő jöhet még szóba ár alapján)
Erről azért a ronis véleményét is kérjétek ki
Többet nem is ér
http://www.aunergyor.hu/cross-..." target="_blank">tcx
Akkor itt van ez, talán ez jobb, de itt is vannak leértékelt szettek 1-2 éves modellek, és azok is jók
Márkásnak márkás, de ez eléggé belépő szintű csizma, inkább endurozni való mint krosszozni...persze a tornacipőnél ez is jobb
Szevasztok!

Szeritetek ez igazi ár?
Mert egyik eu webshopban sem láttam még relatíve ennyire márkás csizmát ilyen olcsón. Ha megbízható bolt, akkor nincs min gondolkodni.

http://superpole.hu/outlet.php...
Másik fórumon info, hogy nem doppingolt, gyógyszert szedett és nem jelentette le - ez volt a hiba.
Sziasztok!

Rendelt már valaki a ghostbikes-ról?

Néhány márkás kiegészítő, sisak, stb. igen vonzó áron van náluk, még kiszállítással együtt is.
sztem eléggé gáz,nem bír veszíteni, kell a pénz amit hajszol. Aki doppingol én eltiltanám örökre.
Nem kell neki dolgoznia csak motorozni edzeni .
Ha tisztán nem megy neki el lehet menni dolgozni neki is.
Inkább az van, hogy az új cuccokhoz nem mindenki jut időben hozzá, amit nem tudnak épen még kimutatni.
Élsoprtban már mindenhol jelen van...csak van aki nem időben kezdi a levezetést..
Vagy káposzta
áhh,zöldség az egész
Már hallani lehetett korábban is, hogy valami dopping van a háttérben
Upsz
Üdv mindenkinek
Hát a MAMSZ os eltiltás elég komoly büntetés...
Németh Kornéltól elvették az ADAC MX 1 bajnoki címét,mert pozitív lett a dopping tesztje!Emiatt a MAMSZ eltiltotta 3 hónapra!
Ok, teszteljétek. Ha jó lesz a képmin., akkor tuti kell.
Ha jó lesz nekem is kell, a pöcsömre akarom tenni de
kőkemény 3500huf
hali
péneken rendeltem 4 et,de azoknak már megvannak a tulajdonosai
szerintem várd meg míg megjönnek,leteszteljük,aztán ha fasza és kell,akkor rendelek neked ha akarod.
csak egy sszámlaszámra elutalsz egy kis pénzt,és már jön is
Sirály
ezt nétd mit találtam
régebbi tipus