Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer szartam be Dunaújvárosba,erre nagyom emlékszek,mikor a szélére a vasra ugrottam,az autóra volt hajtva az oldalfal,azt még az is leszakadt,alig volt hely nekifutni is,azt az csak 10autó volt,azt 4.be 50-60
Ha,nincs tempó,akkor csavargathatod meg tologathatod
Az csak egy dolog,aki fosik ne kezdje le,aki nemtud ugrani az sem,azt van kezed lehet tologatni a motrit a levegőben is,de,ha csak csavargatni,és irányítani nemtudod,akkor marad az a lehetőség amit írtál
mi is ugrottunk volna addíg amíg meghalunk, csak nem engedték,
most már örülök neki
Nem a hosszával van gond, hanem ha elbaszod, szembe belefúródsz a kemény földbe, vagy túl ugrod, és kitörik mind a két bokád
15 lazán ment,volt túl is ugrottam,a rámpát is,mégis itt vagyok
De aza az
azért az autó ugrálás egyszerűbb, mi is csináltuk itt győrben versenyek előtt egy kis promónak, de csak 12-ig jutottunk
Csak nem te voltál Knájt rájder?
Nincs róla,nekem,régebben má köröztettem,csináltak sok videót is,nekem egy sincs
Képet róla!
94-95-ben embereket meg autókat ugráltam át 10-15-öt,balaton körül,meg az országban,a Hollywood kaszkadőr showban.Na, ott is lukas volt a közepe,volt ki is hagytunk autókat,és az is kb ekkora táv volt,azzal a különbséggel,rámpáról ugrottam,és kamion platóra érkeztem,sokszor megállni is alig volt hely,nem úgy mint itt.Mindezt 90-es 250-es yamahával
De akármit mondol,az 25 méter körüli na,hát minden ember láthatja,az nincs 30
Jaja,maiak nem tujják eztetet,aszongyák múzeumi képek
Ha majd lemegyünk, meglátod te is miről van szó.
Azért egy likas más mint egy teli,azt elsőre el kell találni,mert különben nincs több lehetőség.
ja,elég parának néz ki,hogy nincs közepe
Azért azt nem felejtem mikor felmásztunk az elugró élire, és át kiabáltam a leérkező tetején álló Misinek. A hangom alig hallotta. Nagy az az lukas ugró. Akárki akármit mond. Megnézném én is a sok nagyszájút. Én is nagy mellénnyel mentem le , hogy majd én megugrom, aztán még sem. Aki ismer tudja hogy nem vagyok szívbajos.
Így van, körbeküldték rajta az egyik I osztályú versenyzőt, már nem tudom kit és mivel körbe tudott menni ezért mehetett rajta mindenki, ha tudott
Tetejétől tetejéig nekem kb 25 méter
Sárban én sem szoktam kockáztatni csak a saját pályánkon,de azon becsukott szemmel is ment minden.
Szintén koph képe.
Én,sőőőt,még hígfos sárba is menni kellett,és csak az egyik felmenőt vették ki
mit számolgassak? ott voltam a helyszínen akkor

én beszari vagyok nem mennék rá....de ha rámész, szólj lemegyünk megnézzük...