Egyszer szartam be Dunaújvárosba,erre nagyom emlékszek,mikor a szélére a vasra ugrottam,az autóra volt hajtva az oldalfal,azt még az is leszakadt,alig volt hely nekifutni is,azt az csak 10autó volt,azt 4.be 50-60
Az csak egy dolog,aki fosik ne kezdje le,aki nemtud ugrani az sem,azt van kezed lehet tologatni a motrit a levegőben is,de,ha csak csavargatni,és irányítani nemtudod,akkor marad az a lehetőség amit írtál
94-95-ben embereket meg autókat ugráltam át 10-15-öt,balaton körül,meg az országban,a Hollywood kaszkadőr showban.Na, ott is lukas volt a közepe,volt ki is hagytunk autókat,és az is kb ekkora táv volt,azzal a különbséggel,rámpáról ugrottam,és kamion platóra érkeztem,sokszor megállni is alig volt hely,nem úgy mint itt.Mindezt 90-es 250-es yamahával
Azért azt nem felejtem mikor felmásztunk az elugró élire, és át kiabáltam a leérkező tetején álló Misinek. A hangom alig hallotta. Nagy az az lukas ugró. Akárki akármit mond. Megnézném én is a sok nagyszájút. Én is nagy mellénnyel mentem le , hogy majd én megugrom, aztán még sem. Aki ismer tudja hogy nem vagyok szívbajos.
most már örülök neki
én beszari vagyok nem mennék rá....de ha rámész, szólj lemegyünk megnézzük...