Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hódmezőn is van egy 32 méteres asztal
szakadő esőben sárban csak a feléig mertem elugrani...2 méteres érkezője volt..ami sáros volt
nem kockáztattam...no meg sokan mások se
a 80-as évek végén Kaposváron, Cserénfán volt egy nagy asztal, aminek lukas volt a közepe, az I osztály fele ugrotta meg.
a versenyre eltolták a leérkezőt, mert olyan veszélyesnek nyilvánították.
Ki emlékszik rá?
Akkó vóóóót,má vagy 15 éve voltam ott
solymáron nincs már ilyen
Te is számold ki,kb-ra,annyi az,csak magas az eldobó
Kőszegen van nagy asztal az kb 35m,de lehet több nem akarok hazudni,azt fénykoromba megugrottam az tetszene Neked is!
Naa,2m10-15 centi egy moci,számold má ki a képről kb-ra
Ajkán lakok sajna mind2 hely elég messze van innen. Nézegettem aműgy motormannos gázgyorsítókat is. Megrendeltem a Gunnar Gasser nevűt, de az ugyanakkora volt kb. mint a gyári meg valami gagyi utánzat volt. Úgyhogy az kilőve.
Aztán elkezdtem utánanézni ennek a Magura 314-esnek. Van több típusa is. A DUO lenne a legjobb mert 2 fokozatban állítható és nekem megfelelő arányban. Te írtad hogy ugyanakkora áttétele van mint a mostani gázkarodnak. Ez számokban kb mennyi? Vagy ha nem mérted, akkor elfordulási szögre kb? Ugyanúgy 35 mm kb. a Hondádon is a gázbowden útja mint az YZ-men.
Na bocsi hogy ennyit irok, de nem akarom elkapkodni mint az előzőt-
25méter? annyit bugyin, ferihegyen, akárhol ugrunk. ez a komlói nagyobb szerintem.
Solymáron is vannak hasonlók,az se halálos csak a 2.körtől
vagy is hát nem baj,hogy lyukas...csak így para megugrani...mert ha nem találom el..akkor meghalok a helyszínen
Nem 20-25 az sokkal több.
Az meg mé,baj,amiket átugrálsz az alól is nyugodtan kiszedhetnék a földet,nem!?
De ez nagy . Élőben teljesen más.
ja amúgy tényleg nem nagy
csak annyi a baj,hogy lyukas
Nem olyan nagy csak lyukas!
Mert?Mi az, kb 20-25 méter,na és felfelédob,jó telóval nincs mitű fosni,szarral én sem vállalnám be
Láttam már Bencének sok edzését,hát mit mondjak?Tátott szájjal nézem a mai napig
Nem ez külön van oldalt fent a domb tetején.
De van.Kíváncsi lennék rád. Én elég beválalos vagyok, de kihagytam.
ez az sx pályás ugró nem?
Koph képe az ugróról.
bence nem gecizett
Meghát,nincs abban semmi
Én igen . Ha megugrod