Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most akkor március 28, vagy március 13....?

nekem mindegy , csak ugy kérdezem.
EZ AZ

Tisztelt fórumozó Motorosok!

Ezúton szereténk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.

Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)

A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.
Mindenki hozza magával a kis portékáját és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.

Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, ezért quadosokat és endurosokat is szeretettel várunk.

Helypénz: nincs.

Motorozni a pályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.

További info, kérdés: monorcross@gmail.com
Jaj nem ezt akartam
Ezt a börzét sem szabad kihagyni

1. Off-road börze, Monor
Rendező:Monorcross
Kapcsolat: vladarzoltan@gmail.com
Időpont: 2010.03.13.(szombat)

Rövid leírás: Hagyományteremtő Off-road börze célja, hogy a szezon előtt baráti hangulatban a feleslegessé vált motorok, alkatrészek, ruhák kiegészítőket egymás között csereberélni, piaci árnál olcsóbban adni venni

2. Magyar Köztársaság Nemzetközi Országos Motocross Bajnokság I. forduló, Monor
Rendező:Monorcross
Kapcsolat: vladarzoltan@gmail.com
Időpont: 2010.03.28.(Vasárnap)

Rövid leírás: Monoron indul az Országos Bajnokság első fordulója, a lagjobb magyar ridereken felül Németh Kornél 9.-szeres magyar bajnok, német motocross és német endurokrossz bajnok is elindul.
A színvonalas verseny, látvány, izgalom és szórakozás garantált.

Köszönettel Vladár Zoltán, Monor
értem, nem is vészes talán, majd vennék is, de előbb protinget kellene, csak hogy milyet,azt még nem tudom, meg térdvédő (műtve volt a térdem )
puccos papa leszel, szép ruci...

mi is vettűnk tegnap egy csomo holmit auner börzén, bár én csak fogyo motyokat vásároltam , légszűrőolajokat, láncspray-et, dupla szeműveg lencséket , scott szeművegeket stb.
Szeva,meg 2 centi hó
Jóóóóreggelt! már csak -5 van
ez a szett 29eft volt.
Gudívning! Rommá kerested magad legalább?
ok, köszi!
hali,de igen!tegnap jöttem
Kakukk
Csak nem itthon vagy?
Gerytöl vettem több dolgot nem tudom mennyi volt ez . Majd ö megmondja
Hello Kerkyra!
Franko ez a FOX (fux ) cuccos!
Mennyibe fáj egy ilyen gatya + mez?
dollárpapa vagy Te Annyit zabálok mán,hogy többe lesz mint a motorozásom
nem vagyok homokos
Szeva,na hun a homok?
hello,vasaárnap motorozás?
Nagyon király,pont jó rám,ma még feladod postán?Előre is kösz
Itt a ruci
Akkó ideje volt 50 évesen majd én is veszek újakat
Agyon hideg van kinn
Soha nem voltak drága cuccaim . Most lesz először ilyen puccos szerkóm. A csizma sem új használtan vettem alpinestars tech 3 . Az elözö gatyám egy kínai scoyco volt
Nagyon szíííp leszel Én maradok ócskákná,majd ha ledörzsölődnek rólam Azé nem leszel divatmotoros?
Mondjuk azt már észrevettem hogyha tele a tankom másképp repül a motor