Ezúton szereténk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.
Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)
A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.
Mindenki hozza magával a kis portékáját és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.
Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, ezért quadosokat és endurosokat is szeretettel várunk.
Helypénz: nincs.
Motorozni a pályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.
Rövid leírás: Hagyományteremtő Off-road börze célja, hogy a szezon előtt baráti hangulatban a feleslegessé vált motorok, alkatrészek, ruhák kiegészítőket egymás között csereberélni, piaci árnál olcsóbban adni venni
2. Magyar Köztársaság Nemzetközi Országos Motocross Bajnokság I. forduló, Monor
Helyszín: Monori Motocross Pálya
Rendező:Monorcross
Kapcsolat: vladarzoltan@gmail.com
Időpont: 2010.03.28.(Vasárnap)
Rövid leírás: Monoron indul az Országos Bajnokság első fordulója, a lagjobb magyar ridereken felül Németh Kornél 9.-szeres magyar bajnok, német motocross és német endurokrossz bajnok is elindul.
A színvonalas verseny, látvány, izgalom és szórakozás garantált.
mi is vettűnk tegnap egy csomo holmit auner börzén, bár én csak fogyo motyokat vásároltam , légszűrőolajokat, láncspray-et, dupla szeműveg lencséket , scott szeművegeket stb.
Soha nem voltak drága cuccaim . Most lesz először ilyen puccos szerkóm. A csizma sem új használtan vettem alpinestars tech 3 . Az elözö gatyám egy kínai scoyco volt
nekem mindegy , csak ugy kérdezem.