Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem évekig kell használni egy szivacsot pár hónap aztán kuka. Addig meg jó benya. Van nekem is speckó mosófolyadék, szart sem ér.
jövöhéten vasárnap,azaz márc 14.én jönne valaki kőszárhegyre?
víz+mosópor
jobban jársz ha megveszed a cuccokat....a benzin is porozussá teszi és a nitró is...aztán azt szívja be...
a légszűrőházat takarítani kelle vele együtt tehát csatlakozom a hasonlót szólóhoz...
Köszi. A Páva-Üllői sarkán lévő boltban hiszen már jártam is, csak az olyan 20 éve volt... megnézem megint
Szewa amcsi csávó mikor jössz haza?
Köszi
Heló mindenki!

Oké köszönöm. Beszereztem egy új váltokart. és a régi is meg lett hegesztve.
Két orvos kezelt,egy a csigolya törésem,másik meg a bokámat műtötte.Az első olyan korrekt,hogy a privát számát megadta Az orthoped doki szarik rám,de holnap azt hiszem ezt el is mondom neki
Akkor veszek inkább tisztítószert..
vagy ultradermet
na ne izelj mar
most tiszta!az a lenyeg higy szuro utan tiszta legyen!
Hát,szerintem jó lesz,most edzett idén először,de volt kondi.Jól megy,összeszedettek a mozdulatok,sokat fejlődött fejben is,nekem tetszik.Idén nyugatba első helyre várom
Páva u. 30/a, Japán Csapágy Kft (ha működik még - évek óta nem jártam náluk) vagy 50 m-rel odébb a Páva-Üllői sarkon az SKF...de ha tutira akarsz menni akkor Üllői 288 Seal-Ring Kft (régen Dichtomatik néven futottak)...
A nitróhigitótol szerintem hamarabb tönkre megy a szivacs mint a benyától.
Az én dokim szerint normális hogy több mint 4 hónap után még nem forrt össze a lábam.
Vettem már én is fedelet a légszűrő helyére, hogy jól ki lehessen pucolni azt is.
Akkor a nitrohigítóval se nyúlok mellé, gondolom. Az csak tisztább cucc
Ami még fontos az a légszűrőház az is nálam mindig tiszta , nem úgy mint Kakukké azt is kiszoktam nagynyomásúval mosni.
csak betegek ne legyünk ebben a mostani helyzetben. Csúnya országban élünk
Bütyi jó formában van?
Ja ja benya, aztán az asszony mosogatószere.
Áááá Cila!Hát befejezte a motorozást,vett egy Honda Civicet és eltűnt,egy darabig jött,dumáltunk,de most már nem.
én forró víz és mosószer
Simán benzinbe mosom,semmi baja.Előbb utóbb meg úgyis cserés,de nem kell vele pepecselni