Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mond semmit De az az olajat,max tűzre öntsed,de gyorsan
Marko Pistihez, ha mondd ez neked valamit. akkor lehet hogy hagyom is a saját olajamat! csak gondoltam elhasználom, mert már 1000 éve áll a polcon
Hogy lenne elég
Olyanhoz viszed aki ért hozzá,vagy csak egy szervízbe?
Nem mindegy.
de ezek szerint nem elég
nem én cserélem, csak van otthon kb fél liter 2,5-ös olajam! viszem szervizbe a telókat, viszek hozzá olajat és nem tudom elég-e vagy vegyek még hozzá
Huhúúúú,tudod mit csinálsz? Függ az sok mindentől A belső az 195mm,a külsőszint függ a rugóerősségtől,azt meg szerintem te nemtudod milyen a tiédben.Annak a mértéke emiatt elég szélsőséges,317-419 mm-ig terjed.A bolti olajak sem egyformák,hiába 2.5 vagy 5-ös nembiztos,hogy az,ha nemtudod a,nade ebbe ne menjünk bele egy évig írkálhatnék.Na, ezért kell szakimaki ezekhez a telókhoz.Ez már egy külön szakma Most kicseréled az olajat,az mi lesz?Távba nemtudok segíteni,sajnos.
Ahoi!
nem tudja nekem valaki megmondani mennyi olaj kell pontosan 2004-es CRF 250 első telójába?
köszi
A kisasszony finnyás, csak soküteműre hajlandó feltenni a formás hátsóját...
Én is 15w-50 et használok
Fuchs Silkolene Pro 4 sx
Ja,pont annak Elég neki egy 80-as
én mindent tudok intézni....

térdhez kell, vagy csizmához?
viszlát, este!
Pálya jó volt, eddig a legjobb mióta oda járok!
Igazság!
Még aránylag lábon is ki tudna menni vele pályára. ha nem rúgja le a gumit róla
a második szám jelzi a melegtűrőségét az olajnak. Tehát elvileg ha 10w-50-et használsz (mint én is) akkor az jó minden időben- tiszacipőben
nagy különbség nincs sztem. esetleg többet ehet belőle.
20-40-esről nem is nagyon tudok, csak 15-50-ről
Olyan Borsónak való gép lenne ez.
Időhiány miatt adja el.. két alatt két tank üa. ment el bele.
Üdv, ebben sajnos nem tudok segíteni, meg itt elég sokan szintén nem. Mi hideg időben is motorozunk.
520DZ erősített arany, nem gyűrűs
114szemes 11 800 .-
pink motornál...
majd ennyi a cz is
Szép. Nem kell neki cserébe veterán P10 és Csepel?
Tanulságos volt az idei 4 motorozásom eddig, amiket eddig vettünk, az se megy. Úgyhogy egyelőre én azokat fogom gyakorolni, mert leesik a könyök, ülök, ahol sikerül stb. Meg úgyse versenyzek.
A pálya milyen? Alig várom, hogy hazain menjek kicsit, elvileg szombaton kimentem volna Taksonyba, csak délután 1-ig szakadt az eső, utána meg szőlőt metszettem.
Kollégámnak eladó exc200-a:
2001-es, rsz-os 550
Leginkább.. rozsdásak a reflexek..
meg ami új volt, végigszakaszoltuk az egész pályát.
Viszont elhullott a Béla kx-e- váltókar letört és az sxs-nak a hátsó küllői elpattogtak..

Élvezetem, habár marha béna voltam. De akkor is gyakorolni, gyakorolni