Huhúúúú,tudod mit csinálsz? Függ az sok mindentől A belső az 195mm,a külsőszint függ a rugóerősségtől,azt meg szerintem te nemtudod milyen a tiédben.Annak a mértéke emiatt elég szélsőséges,317-419 mm-ig terjed.A bolti olajak sem egyformák,hiába 2.5 vagy 5-ös nembiztos,hogy az,ha nemtudod a,nade ebbe ne menjünk bele egy évig írkálhatnék.Na, ezért kell szakimaki ezekhez a telókhoz.Ez már egy külön szakma Most kicseréled az olajat,az mi lesz?Távba nemtudok segíteni,sajnos.
a második szám jelzi a melegtűrőségét az olajnak. Tehát elvileg ha 10w-50-et használsz (mint én is) akkor az jó minden időben- tiszacipőben
nagy különbség nincs sztem. esetleg többet ehet belőle.
20-40-esről nem is nagyon tudok, csak 15-50-ről
Tanulságos volt az idei 4 motorozásom eddig, amiket eddig vettünk, az se megy. Úgyhogy egyelőre én azokat fogom gyakorolni, mert leesik a könyök, ülök, ahol sikerül stb. Meg úgyse versenyzek.
A pálya milyen? Alig várom, hogy hazain menjek kicsit, elvileg szombaton kimentem volna Taksonyba, csak délután 1-ig szakadt az eső, utána meg szőlőt metszettem.
Leginkább.. rozsdásak a reflexek..
meg ami új volt, végigszakaszoltuk az egész pályát.
Viszont elhullott a Béla kx-e- váltókar letört és az sxs-nak a hátsó küllői elpattogtak..
Élvezetem, habár marha béna voltam. De akkor is gyakorolni, gyakorolni
Nem mindegy.
nem tudja nekem valaki megmondani mennyi olaj kell pontosan 2004-es CRF 250 első telójába?
köszi
Fuchs Silkolene Pro 4 sx
térdhez kell, vagy csizmához?
Még aránylag lábon is ki tudna menni vele pályára. ha nem rúgja le a gumit róla
nagy különbség nincs sztem. esetleg többet ehet belőle.
20-40-esről nem is nagyon tudok, csak 15-50-ről
114szemes 11 800 .-
pink motornál...
majd ennyi a cz is
A pálya milyen? Alig várom, hogy hazain menjek kicsit, elvileg szombaton kimentem volna Taksonyba, csak délután 1-ig szakadt az eső, utána meg szőlőt metszettem.
2001-es, rsz-os 550
meg ami új volt, végigszakaszoltuk az egész pályát.
Viszont elhullott a Béla kx-e- váltókar letört és az sxs-nak a hátsó küllői elpattogtak..
Élvezetem, habár marha béna voltam. De akkor is gyakorolni, gyakorolni