Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez 97 es...
szoiasztok!
ti akik értetek a motorkhoz szerintetek ez 2002es évjárat ahogy a hirdetésben van?mert az idomokat kicsit furcsának találom valamiért
http://kepesmotor.hu/ktm-endur...

válasz
otokat előre is köszönöm!
Jó reggelt!

Most olvastam visza az irásokat,több képet nem csináltál? Ha igen megkaphatom? Térded hogy van ?
bazzeg ennek milyen hangja vaan
null
Moderátornak kell írni...üzletszerű hirdetést adja fel szépen fizetett formában...pont
Abbiztosis,én nyomnám kétpercenként
lehet
Ha,ebből élnél,Te is mindenhova "beszarnád" minél többször!
mert oda már berakta vagy 5x. de én először csak megkérdeztem hogy miért csinálja aztán le lettem osztva
Sok emberből csak Téged zavar,de nem tudom miért?
beteg szegény
oszmég ő van felháborodva..
Láttam a hirdetőset,de nemtudok mit mondani neki .Úgyis csinálja
főnök van egy kis szopatnivaló a crm topicban
Okos (rá nem kényszerülő) emberek a nagyvasakat 17 fok alatt, ki sem tolják Amúgy meg Szevasz elveszett Csajszi Lagzi mikor lesz mán?
ezért várok én még egy kicsit a fenének sem kell, hogy elzakózzak, vagy megfázzon a térdem és megint ne tudjam használni
bocs *tartály
Ismerős.
A polírrol annyit hogy kb fél napig csiszoltam 260 as papírtol 1500-ig aztán rongykorong a fúróba+paszta azt adjneki.

Arrol h paszta korong meg fél óra az lehet ha sima a felület,de a tartyál minden volt csak sima nem.
Sziasztok, én már megjárattam a CBF-et, meg is csúsztam vele egy szűk kanyarban, nem az igazi még az aszfalt.
kawát szombaton majdnem elvittem sétálni majd kicsit kitavaszodik, melegebb lesz és akkor nekem is több kedvem lesz száguldozni
Na akkor erről majd mesélsz..
Szegény kawa biztos rosszul érzi magát..

Sajna a sok meló itthon szükséges
kedves vagy, köszönöm , de nem ez a kérdés. Ha akarnám, ki tudnám fizetni, akár még a fenntartása is menne, de nem megyek olyan sokat és most kicsit másfelé is alakul az életem
a kawában is csak áll a pénzem, szinte nem is megyek vele Arra semmi szükség, hogy legyen még egy, amivel szintén nem megyek, mert kb csak enni és aludni van energiám a munka mellett
Egy próbát el tudok intézni!
mint ahol neked is látszik a képen!
Ahol térddel fogni kell(ene) a motort.
Előre is köszönöm!
feltenném én erre is a hátsómat, ha tudnék motorozni szó se róla, nagyon tetszetős kis masina, meg tetszene is, de hát ... még mindig hezitálok
majd eccercsak kitalálom