Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz!

A Kawámon Titaxot használtam, ez olcsó volt, és végülis 1 évet az is kibirt. Csak kicsit felment most az ára annak, azért kérdeztem meg.
Akkor lehet DID lesz.
Üdv
a mai napon a yamaha szervizbe vtam KROSSZMOCIROL VAN SZÓ..
RMZ 250..azt ajánlotta a srác h csakis 20w 40 es castrolt tegyek bele/TUDOM van sokkal jobb olaj is /nyáron a mociba..mindegy mi van elöirva..hidegebb idöbe jó a 10W-40 de akkor ki motorozik..
valaki használ esetleg ilyet? megbizok a szervizbe csak mégis megérdezlek benneteket..
Mesélj, mi volt edzésen? Régi emlékek frissítése?
VAsárnap óta egyre nagyobb izomláz van kibontakozóban..

De legalább motorozástól, nem pedig a munkától!
Én a sima sx125-en cz-t használtam.. egy év után cseréltem mindig.
Nagyokon állítólag semennyit nem bír.
De ha veszel DID-t, sima gyűrű nélkülit, nem oly drága.
Ilyen tapadós genyát oldalra tudnál nekem intézni, motortalan kolléga?
Universalban volt, de csak fekete.. meg rücsis van még, de assem ilyen kultúrált.
Sziasztok, van valakinek jó ár/érték arányú tippje láncszettre?
Hót sima felületen elhiszem,amúgy nem
Sziasztok !
Ki tud segítsen a KISMAMÁN ki Májusban gazdagítja a táborunkat 1 kisleánnyal !650000Ft Irányár

JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ KB 3 ÉVE NEM HASZNÁLT EC 200-AS GAS GAS MOTOR, KEVÉS KM-REL ELADÓ! ELSŐ TULAJ, LÁNY. 2002-ES ÉVJÁRAT, 2004-ES ÜZEMBE HELYEZÉS! LÁNY LÉTEMRE NAGYON JÓL KEZELHETŐ, MOTOROZHATÓ! BABA VÁRÁS MIATT ELADÓ! ÉRD: 30/320-28-92
fúrógép + polírkorong + paszta + fél óra

=

Én is így vagyok vele
Akkor marad matt.
Nemhiszem,max ha fokozatosan felcsiszolod,a végén 2000-el,az utána korong.
Ha meg már arra járok, mehetek egyet a tatai pályán is...
Azért pasztát vegyél hozzá...
De ilyen nyűgöd van akkor eljössz megcsinálod aztán hazamész...
Az alu polírozás eredményes lehet, ha fúrógépbe fogok egy rongykorongot, és azzal nyomom neki?
(a jobb oldali teló gáztartályáról jutott eszembe)
Na,má jött is a következő adag
Szia Ronis!
Köszi az infót!
Már kerestetem is a Szlovák motorosokkal !
Nem érdekel az Erdélyi 9 napos "edzés"?
Hát igen ő volt a mikulás, jóban vagyunk vele ,persze elhoztam már pár motort onnan.
Volt róla szó,de aztán megállapítottuk,hogy attól nem fog jobban menni.
Neked Tarsoly Zsolti házhoz vitte a gépet?
Nagyon jó arc, ott vettem náluk a CBF-et, meg ha bármi kell, hívom a Koroknai Lacit, mondd árakat, aztán...aztán megveszem fele annyiért külföldről
Persze kuplung fék levéve hehe
lenne köridő az biztos.
Omegát pattintottam Mostmá minden összeállt,lelki béke kell azt gooo.Az má rajtad áll,hogy mit csinálsz Hétközbe kevés az idő,kb 4 óra egy teló,ma is jönnek,postást várom.Fasza lenne,ha elhúznám őket pár napig,mindenki menni akar.
Erősen kéne erre egy matricaszett.