A Kawámon Titaxot használtam, ez olcsó volt, és végülis 1 évet az is kibirt. Csak kicsit felment most az ára annak, azért kérdeztem meg.
Akkor lehet DID lesz.
Üdv
a mai napon a yamaha szervizbe vtam KROSSZMOCIROL VAN SZÓ..
RMZ 250..azt ajánlotta a srác h csakis 20w 40 es castrolt tegyek bele/TUDOM van sokkal jobb olaj is /nyáron a mociba..mindegy mi van elöirva..hidegebb idöbe jó a 10W-40 de akkor ki motorozik..
valaki használ esetleg ilyet? megbizok a szervizbe csak mégis megérdezlek benneteket..
Én a sima sx125-en cz-t használtam.. egy év után cseréltem mindig.
Nagyokon állítólag semennyit nem bír.
De ha veszel DID-t, sima gyűrű nélkülit, nem oly drága.
Ilyen tapadós genyát oldalra tudnál nekem intézni, motortalan kolléga?
Universalban volt, de csak fekete.. meg rücsis van még, de assem ilyen kultúrált.
Sziasztok !
Ki tud segítsen a KISMAMÁN ki Májusban gazdagítja a táborunkat 1 kisleánnyal !650000Ft Irányár
JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ KB 3 ÉVE NEM HASZNÁLT EC 200-AS GAS GAS MOTOR, KEVÉS KM-REL ELADÓ! ELSŐ TULAJ, LÁNY. 2002-ES ÉVJÁRAT, 2004-ES ÜZEMBE HELYEZÉS! LÁNY LÉTEMRE NAGYON JÓL KEZELHETŐ, MOTOROZHATÓ! BABA VÁRÁS MIATT ELADÓ! ÉRD: 30/320-28-92
Neked Tarsoly Zsolti házhoz vitte a gépet?
Nagyon jó arc, ott vettem náluk a CBF-et, meg ha bármi kell, hívom a Koroknai Lacit, mondd árakat, aztán...aztán megveszem fele annyiért külföldről
Omegát pattintottam Mostmá minden összeállt,lelki béke kell azt gooo.Az má rajtad áll,hogy mit csinálsz Hétközbe kevés az idő,kb 4 óra egy teló,ma is jönnek,postást várom.Fasza lenne,ha elhúznám őket pár napig,mindenki menni akar.
A Kawámon Titaxot használtam, ez olcsó volt, és végülis 1 évet az is kibirt. Csak kicsit felment most az ára annak, azért kérdeztem meg.
Akkor lehet DID lesz.