Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amilyen szívós dög, 10 perc múlva visszajönne, elöl-hátul felújított telókkal...
Mármint odaadtad a Yamahát a kisáruszállítóért?
Oké. Te tudsz hét közben is menni pályára, én meg itt vergődök az irodában. Bármi mást csinálnék akár kevesebb pénzért is, csak legyen köze a motorokhoz
Nem szarnék be, az biztos Van azon cuplung meg fék
Te Keme ezt a Csikát rá kéne kötni valami 450 re ráakasztani a gázt oszt elengedni.
Ótó csere vót,nem hagyhattam ki
Miért nem jöttél ki vasárnap T.bicskére, apuka? Megcsodálnám már a Yamahát
Az nyalizás.Azt,hogy én geci vagyok , meg mindenki tudja.
Nem, ezt poénkodásnak hívják. Amit te csinálsz, az meg gecizés. Ha valamit még nem tudsz, kérdezz bátran.
Nem ezt hívják nyalásnak? Ha hozzám odajön valahol valaki, a lábújjamra azé ne taposson rá me
szlovákiában kapsz occson 300 exc-t www.okr.sk
Basszus, most nézem a képeid, ja, hogy TE vagy az a Kele...óóóó. Bocs, legközelebb ha összefutunk, és nem ismerlek meg, rátaposhatsz a lábujjamra
Az húde jó lenne.Asszony terhes volt,sokat volt kórházba,csináltam a házat,idő nem volt.Most má minden baba,autó-motorok vannak,lehet menni .Erőt meg majd merítek a kútból
Viszont akkor gumizuzalékos lapokat küldök neked.De várjunk nem láttalak bicskén monoron sem menni mi történt.?
Oké,hozzad ,van hely ,elfér Legalább nem sárba járkálok hátul
Megbeszéljük hogy mikor ,de addig is átvitetem azt a 200db selejt gumit amit beszéltünk majd hívlak a pontos időpontról.
Király,megbeszéltük Autóm féloldala a tiéd
Gyere indulj éppen keresek valakit.
Aki meg is tud szólalni.Ivánfy ból alig bírtam kíhúzni hogy milyen a yami.
ja és majd megyünk meszebb is csak oda futoval de össze hozuk a csapatot és GO GO pl :Tokod
akkor jó tarcsázunk majd meg van Fóton is egy finom endurocross pálya
akkor csinálok rólad is repülős képet
De aranyos vagy
Igen néztem kurvajól nézz ki
nekem