Sziasztok.
Van egy KTM sx 125-ös motorom és 1991-es évjáratú. Az első telóban szeretném kicserélni a szimeringet, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Szétszedtem a telót kivettem belőle a rugót de nem tudom szétcsúsztatni. Mit kell kicsavarnom még, hogy szétcsusszon? Az alsó részén van egy keménység állító csavar, meg egy elforgatható anya, ami mögött sejtek valami oldható kötést. De azt nem tudom kihajtani , mert elforog és kifelé meg nem jön.
Kösz a segítséget előre is.
Üdv: csikes
Neggódjál, a gyerek fiatalon fog tartani még 20 évig tuti, majd amikor megjelennek a lefóliázott hangos autóval, hogy "ellopják" csavarogni, na akkor leszel igazán éber és friss a lőállásban...
Sztem annyira vagy nyugodt, mint nyúl a hurokban..
Van akinél a stressz így jön elő, a neve is hasonló, "kestressz".. azt nemtom hogy írják.. Pont az ellenkezője jön le, a páciens majd elalszik... Akkor nincs más hátra, rajt előtt majd kapsz egy kis ezüstszalagot a csuklóidra, meg egy bejlagot a súber alá...
eléggé nem egyszerű elmagyarázni ha elforog a belső cső akkor hogy nyomd le, és milyen mozdulattal szedd szét..
ha meg összerángatod a kűlső-belső teflonos perselyt az jo drága tanulo pénz lessz....
deha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz.
Van egy KTM sx 125-ös motorom és 1991-es évjáratú. Az első telóban szeretném kicserélni a szimeringet, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Szétszedtem a telót kivettem belőle a rugót de nem tudom szétcsúsztatni. Mit kell kicsavarnom még, hogy szétcsusszon? Az alsó részén van egy keménység állító csavar, meg egy elforgatható anya, ami mögött sejtek valami oldható kötést. De azt nem tudom kihajtani , mert elforog és kifelé meg nem jön.
Kösz a segítséget előre is.
Üdv: csikes
7500ft.
xr600r@freemail.hu
Sem a Pávában, sem a Seal-Ringnél nem volt ez a méret, de ez utóbbiak telefonáltak egy harmadik helyre szintén az Üllőin, ott akadt
Van akinél a stressz így jön elő, a neve is hasonló, "kestressz".. azt nemtom hogy írják.. Pont az ellenkezője jön le, a páciens majd elalszik... Akkor nincs más hátra, rajt előtt majd kapsz egy kis ezüstszalagot a csuklóidra, meg egy bejlagot a súber alá...
majd jövöhéten felhívom őket,ha nagyon sáron,akkor meg bugyira megyünk