Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, a tápióbicskei pályán találkoztam vele és egy másik KTM-es busszal érkezett versenyzővel, neki meg 2010-es KTM EXC300-asa volt, mindenük KTM-es volt, profinak tűntek.
ez tényleg jo 150-ért...
nem igazán tudom ki az.. ide valosi a környékre?
Ismersz egy Horváth Balázs nevű enduro versenyzőt? Szlovák rendszámos 2010-es KTM-e van, 530-as négyütemű.
Találtam Neked olcsó motorszállítót!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
na mi a pálya chiken line EC topik... meg van már turva valami pálya, vajon , vagy esetleg de...
ne felejtsd el ki allt melletted
És azt elárulod, hogy mivel érdemeltük ki a "megtisztelő bunkóságodat"? Ugyanis nemhiszem, hogy adtunk rá bármiféle okot! Elmondtuk, hogy ajándék lenne, én térdműtét után szted mennyire tudtam volna szerelni? Mindenesetre én kitekertem volna azta hatos csavart a tartályból, hogy nefolyassam végig a blokkon a fékolajat.. Nekem nem célom a továbbiakban gyalázni téged, de ha Te ezt tartod a helyes üzletpolitikának, ezmár csak rád tartozik.
mondjuk ez
bár ez 290
hétfőn megyek az ügyvédhez...
ott lesz az igazságügyi szakértő is vagy mi
aztán elmondom mi van...hallani akarják tőlem is a sztorit...nemtom miért
aztmondták hogy pénzre mindenképp számíthatok majd..ami tök zsír
egy részéből egy fullos verseny pit bike ot veszek...valami használtat...200 körül vannak nagyon durvák
az igaz
köszi
de m a exrta szopás volt vazzeg..
berugótengellyel volt valami,mert ahogy ráhúztuk a csavarokat megszorult,és alig lehetett lenyomni..ha le is ment,nem jött vissza a kar...3-4 órát szoptunk vele mire rájöttünk hogy mi a bibi
Mesterszállás.
Ennyi pénzért ezt lehet venni ma Magyarországon. Mondtam, hogyan lesz olcsóbb. (új főtengely, dugó-henger, vízpumpadekni le, szemét felmegy a helyükre és 150 e Ft) Csak Ti sem akartatok egy ujjal sem hozzáérni. Egyébként szerintem még tényleg nem voltam idén senkivel akkora bunkó, mint veletek. Ez van.
Mondjuk ma eladtam 180-ért.
neked mindig ha szereles van
skypon kuldtem a beus szamat
tele volt a fassszom már
nemsokara,megvarom a szezont,addig itt edzek bubbaval
Aggódik az apuka...

Szevasz. Mikor jössz haza? Félig sírok ma én is
kicsit szomoru burad van
mind2 asszem
Ez vmi szerelő garázs vagy csak tároló helység?
nálam jóóó
nemsok,szep az ido elvagyunk minta befott
na most itt is buzi szine van a kepenek
bazz tök kiment a fejemből
küld már el a számát aztán megcsörgetem majd hogy neki mikor jóóóóóó
mi a pálya odakint e?
csa,beusnal voltal?