Nem tudom, a tápióbicskei pályán találkoztam vele és egy másik KTM-es busszal érkezett versenyzővel, neki meg 2010-es KTM EXC300-asa volt, mindenük KTM-es volt, profinak tűntek.
És azt elárulod, hogy mivel érdemeltük ki a "megtisztelő bunkóságodat"? Ugyanis nemhiszem, hogy adtunk rá bármiféle okot! Elmondtuk, hogy ajándék lenne, én térdműtét után szted mennyire tudtam volna szerelni? Mindenesetre én kitekertem volna azta hatos csavart a tartályból, hogy nefolyassam végig a blokkon a fékolajat.. Nekem nem célom a továbbiakban gyalázni téged, de ha Te ezt tartod a helyes üzletpolitikának, ezmár csak rád tartozik.
hétfőn megyek az ügyvédhez...
ott lesz az igazságügyi szakértő is vagy mi
aztán elmondom mi van...hallani akarják tőlem is a sztorit...nemtom miért
aztmondták hogy pénzre mindenképp számíthatok majd..ami tök zsír
egy részéből egy fullos verseny pit bike ot veszek...valami használtat...200 körül vannak nagyon durvák
az igaz
köszi
de m a exrta szopás volt vazzeg..
berugótengellyel volt valami,mert ahogy ráhúztuk a csavarokat megszorult,és alig lehetett lenyomni..ha le is ment,nem jött vissza a kar...3-4 órát szoptunk vele mire rájöttünk hogy mi a bibi
Mesterszállás.
Ennyi pénzért ezt lehet venni ma Magyarországon. Mondtam, hogyan lesz olcsóbb. (új főtengely, dugó-henger, vízpumpadekni le, szemét felmegy a helyükre és 150 e Ft) Csak Ti sem akartatok egy ujjal sem hozzáérni. Egyébként szerintem még tényleg nem voltam idén senkivel akkora bunkó, mint veletek. Ez van.
Mondjuk ma eladtam 180-ért.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
bár ez 290
ott lesz az igazságügyi szakértő is vagy mi
aztán elmondom mi van...hallani akarják tőlem is a sztorit...nemtom miért
aztmondták hogy pénzre mindenképp számíthatok majd..ami tök zsír
egy részéből egy fullos verseny pit bike ot veszek...valami használtat...200 körül vannak nagyon durvák
köszi
de m a exrta szopás volt vazzeg..
berugótengellyel volt valami,mert ahogy ráhúztuk a csavarokat megszorult,és alig lehetett lenyomni..ha le is ment,nem jött vissza a kar...3-4 órát szoptunk vele mire rájöttünk hogy mi a bibi
Ennyi pénzért ezt lehet venni ma Magyarországon. Mondtam, hogyan lesz olcsóbb. (új főtengely, dugó-henger, vízpumpadekni le, szemét felmegy a helyükre és 150 e Ft) Csak Ti sem akartatok egy ujjal sem hozzáérni. Egyébként szerintem még tényleg nem voltam idén senkivel akkora bunkó, mint veletek. Ez van.
Mondjuk ma eladtam 180-ért.
skypon kuldtem a beus szamat
Szevasz. Mikor jössz haza? Félig sírok ma én is
küld már el a számát aztán megcsörgetem majd hogy neki mikor jóóóóóó
mi a pálya odakint e?