Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha,az a legobb video
9lap
röhögni akartok?részeg voltam ott
a baumit fighteres
hol a videod?megszeretnem mutatni a baratomnak!
huzzál bele meglátod mennyi szép dög lessz
probalok
iszol te rendesen?
ja,florida.jo meleg van csak hideg a viz,meg csunyak a nok
merre csavarogsz az államokba?idö milyen?
en se,meg csak este 10 van
nemtudok
te mer nem alszol?ejszaakas vagy?
csö kakukk azzal a szörnyeteggel is lehetne csapatni
hali,otthon meg mennek a nagy motorozasok.
na lassan megyek en is es megugralok mindent(remelem)lassan 2 honapja nem motoroltam.Csika egy marek homokot mar szedtem neked
A CR250 manualban is 1:32-őt ír, pedig 2003-as, egész meglepő. A legtöbb versenyző 1:40 körül megy. Haverom 1:25 meg 1:20-at kever, abban bízva, hogy magasabb lesz az élettartam.

Na, jóéjt, lépek
1:40-1:50-ről regél a gépkönyv is, illetve magas minőségű olajról Egyébként a Power 1 Racing és a Power 1 TTS között van valami lényegi különbség? Mert minősítésük szinte ugyanaz, árban meg hol az egyik, hol a másik, több-kevesebb
Ezt azért nem tudom, mert az RD-m, az RMX-em, a Tuaregjeim mind olajszivattyúsak voltak. De olyan 1:40-50 nagyságrendileg jónak tűnik. A lényeg, h az olaj minősége mennyiséggel nem pótolható egyébként se. De a TTS az jó, ha az a piros, akkor asszem én is azzal járok
inkább 1:40 szerintem
Akkor már 2 szavazatot is kapott a kilencvenöt
Castrol TTS 1:50-be megfelelő abszolút hobbi-szintű endurózáshoz?
Idáig csak szockó 2T-im voltak azok szerették
Jó bizony. Okosban pláne
jó a 95
2T felhasználoktól érdeklődnék.

93-as KTM EGS250-ről lenne szó. Következő a kérdés: a gépkönyv 98-as petrolt ír elő. Na most én "okosban" 95-höz tudok hozzájutni. Lehet ezzel is használni? Esetleg 95+ oktánnövelő az ér valamit?

A minimális teljesítményveszteség nem igazán érdekel a 95 miatt, de ha pl ez miatt esélyes, hogy likad a dugó vagy valami hasonló történik az már jobban
Igen. Nyilván főleg amiatt, hogy a 03 hüvelyes, a 04 meg nikasilos, de a 04-esen már a karbin van egy gázállás-érzékelő, ami a marketing szerint finomítja a teljesítményleadást ...de ezúttal tényleg van benne valami.