Üdv emberek!
Húha ma mentem egyet a kis KXecskémmel több mint 4 hónap után, wow hát ezt hogy bírtam eddig mellőzni, nagyon brutál...... még mindig remegek az adrenalintól
Bocs, de valahova le kellett irnom :D:D:D
bazz de nagyon durván elfáradtam...
kb 1 körül hazaindultunk,mert ugy kifáradtam,hogy nem éreztem biztonságosnak...hogy tovább motorozzak
2 hónapja nem ültem motoron..jól lelassultam
Először is ne haragudjatok, hogy levelemmel zavarlak benneteket…
Ezúton szeretnénk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.
Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)
A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.
Mindenki hozza magával a kis portékáját (lehetőleg felárazva) és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.
Szezon kezdete előtt általában nagyobb a lehetőség a motorok eladására, cseréjére.
Továbbá nagy előny, hogy az eladásra kínált használt motorok kipróbálására van lehetőség, ugyanis a versenypálya melletti kis edzőpálya rendelkezésre áll. Így a megvásárolni kívánt motorkerékpárokat „terepen” is ki lehet próbálni díjmentesen. Lehetőség nyílik a motor és a futómű együttes kipróbálására, amire általában nem adódik lehetőség.
Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, a cross-osok mellett ezért quadosokat és endurosokat, pitbikeosokat, supermotosokat is szeretettel várunk.
Helypénz és belépő díj: nincs.
Akik még nem voltak, a pálya Budapesttől, mintegy 40 km-re keletre Pest megyében, Monor és Monorierdő között található. Budapesttől 30 percen belül elérhető a pálya.
A rendezvényre érkezőket kultúrált körülmények várják, nagy egybefüggő körbekerített, gondozott terület, angol WC és kéz (és motor) mosási lehetőség, valamint büfé is üzemel.
Igény esetén utcaszintű „rajzolt” térképet is tudok küldeni.
Motorozni a nagypályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.
További info, kérdés: monorcross@gmail.com
Tel.: 06-209-584-148, Vladár Zoltán
U.i.: Kérlek küldd tovább ismerőseidnek, hogy minél többen lehessünk és, hogy minél színesebb lehessen a börze.
Kedves motorosok!
Bizonyára Ti is jártatok már úgy, hogy szívesen kipróbáltatok volna több fajta motort vásárlás előtt.
Sok esetben, főként terepmotorok tekintetében ez elég nehezen megoldható.
Ezen problémán kívánunk segíteni a DIRT TEST TRAINING elnevezésű szolgáltatásunkkal.
Különböző motorokat kínálunk kipróbálásra, egy motorra egyszerre maximum három fő részére.
A főmotor egy BMW G 450 X típusú enduro motor, de a lista folyamatosan bővül, a mellékelt táblázatban megtalálható az árakkal együtt.
A szolgáltatás ajándékozásra is alkalmas!
Tájékoztató Kondákor Tamástól kérhető a 30 99 19 500 telefonon, vagy e-mailben a kondakor1@t-email.hu címen.
árlista: http://enduro-sport.hu/letolte...
A gyerekekre KEDVEZMÉNYT ad a tábor vezető!
1 épként én is kocsival viszem a bringát !
Annyi az ajándék mit vinnem kell,hogy motorral nem tudok menni !
Mekkorák a Gyerekek?
Hali! Nekem van olyan cimbi, akinek szintén szétesett YZ-ben a póver. Vagyis mielőtt gányolni akarsz, kérdezz körbe, mibe fáj a csere, hátha van hozzá cucc, ha ilyen szétesős
Húha ma mentem egyet a kis KXecskémmel több mint 4 hónap után, wow hát ezt hogy bírtam eddig mellőzni, nagyon brutál...... még mindig remegek az adrenalintól
Bocs, de valahova le kellett irnom :D:D:D