Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv emberek!
Húha ma mentem egyet a kis KXecskémmel több mint 4 hónap után, wow hát ezt hogy bírtam eddig mellőzni, nagyon brutál...... még mindig remegek az adrenalintól
Bocs, de valahova le kellett irnom :D:D:D
Szasz Amerikáner Idén még hazahoz egy ladik,me emelkedik a tengerszint arrafelé?!
Akkor királygép 99-es,Omegára cseréltem el.Eddig jó,remélem egy darabig nem kell lecserélnem
cso,hol voltatok?enduro vagy mi?
Nekem is van egy ilyen járgányom . Kapja az ívet rendesen több mint 350ezer van benne, de még pöcre indul reggelente. ja és simán kiló hatvan a pályán
Én meg, be újabbítottam
Ma én is jót motoroztam most jöttem haza. A lábam elég jól bírta . Mentünk vagy 60km-ert . Nem is olyan rossz ez a ktm.
en is voltam csak neztem
bazz de nagyon durván elfáradtam...
kb 1 körül hazaindultunk,mert ugy kifáradtam,hogy nem éreztem biztonságosnak...hogy tovább motorozzak
2 hónapja nem ültem motoron..jól lelassultam
köszönöm a válaszokat mindenkinek!
alakulni látszanak a dolgok talán
Wiseco alkatrészeket kis hazánkban hol lehet beszerezni ? jb tech kftről nem sok jót hallottam ! esetleg valami más ?

előre is kösz
Pénz csere érdekel esetleg valakit?
Tisztelt Motorosok!

Először is ne haragudjatok, hogy levelemmel zavarlak benneteket…

Ezúton szeretnénk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.

Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)

A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.

Mindenki hozza magával a kis portékáját (lehetőleg felárazva) és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.

Szezon kezdete előtt általában nagyobb a lehetőség a motorok eladására, cseréjére.
Továbbá nagy előny, hogy az eladásra kínált használt motorok kipróbálására van lehetőség, ugyanis a versenypálya melletti kis edzőpálya rendelkezésre áll. Így a megvásárolni kívánt motorkerékpárokat „terepen” is ki lehet próbálni díjmentesen. Lehetőség nyílik a motor és a futómű együttes kipróbálására, amire általában nem adódik lehetőség.

Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, a cross-osok mellett ezért quadosokat és endurosokat, pitbikeosokat, supermotosokat is szeretettel várunk.

Helypénz és belépő díj: nincs.

Akik még nem voltak, a pálya Budapesttől, mintegy 40 km-re keletre Pest megyében, Monor és Monorierdő között található. Budapesttől 30 percen belül elérhető a pálya.

A rendezvényre érkezőket kultúrált körülmények várják, nagy egybefüggő körbekerített, gondozott terület, angol WC és kéz (és motor) mosási lehetőség, valamint büfé is üzemel.

A pályáról térkép (Google Föld):
http://mx1.hu/2008/12/13/monor...

GPS koordináták:
É: 47-19-35
K: 19-29-11

Igény esetén utcaszintű „rajzolt” térképet is tudok küldeni.

Motorozni a nagypályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.

További info, kérdés: monorcross@gmail.com
Tel.: 06-209-584-148, Vladár Zoltán
U.i.: Kérlek küldd tovább ismerőseidnek, hogy minél többen lehessünk és, hogy minél színesebb lehessen a börze.
Kedves motorosok!
Bizonyára Ti is jártatok már úgy, hogy szívesen kipróbáltatok volna több fajta motort vásárlás előtt.
Sok esetben, főként terepmotorok tekintetében ez elég nehezen megoldható.
Ezen problémán kívánunk segíteni a DIRT TEST TRAINING elnevezésű szolgáltatásunkkal.
Különböző motorokat kínálunk kipróbálásra, egy motorra egyszerre maximum három fő részére.
A főmotor egy BMW G 450 X típusú enduro motor, de a lista folyamatosan bővül, a mellékelt táblázatban megtalálható az árakkal együtt.
A szolgáltatás ajándékozásra is alkalmas!

Tájékoztató Kondákor Tamástól kérhető a 30 99 19 500 telefonon, vagy e-mailben a kondakor1@t-email.hu címen.
árlista: http://enduro-sport.hu/letolte...
A gyerekekre KEDVEZMÉNYT ad a tábor vezető!
1 épként én is kocsival viszem a bringát !
Annyi az ajándék mit vinnem kell,hogy motorral nem tudok menni !
Mekkorák a Gyerekek?
Na, azt nem is tudtam, h ő a főinstruktor. Nagyon igyexem gyúrni a dologra, vinném a csalit is, a fiaim szintén be vannak már zsongva. Meglátjuk
Szia Miki !
A Levente szervezi az ERDÉLYI csapatot !
Már vannak páran !
Ha jönnél keresd őt!
Szerintem a kaposvári Siki biztos tud ilyent szerezni
Gyerekek !
Keresek tutti állapotu 300-as KTM et !
2010-es tipust !
Segítsetek ha tudtok !
Hali! Nekem van olyan cimbi, akinek szintén szétesett YZ-ben a póver. Vagyis mielőtt gányolni akarsz, kérdezz körbe, mibe fáj a csere, hátha van hozzá cucc, ha ilyen szétesős
Szia Siki !
Szerintem a rugónak különösebb neve nincs !
POWER tengely helyretoló rugó!
Akkor ha a kép a PÓWERT ábrázolja!
köszi
érdemes probálkozni azzal hogy hajlítgatok 1et, vagy fontosabb annál a rugó erössége?
jo reggelt..

power szelep vissza-huzo rugo...
Estét!
A robbantott ábrán 10essel jelölt rugó eltört...hogy nevezik pontosan azt a rugót?
segítséget előre is köszönöm
yami slider a gépállat... http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_slider-34
34808