Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért?
nemtudom,mert csak most tettem rá az üzemóra mérőt..de kb 70-80 minimum
Faisst hányóránál cserélted a dugót?
na kész a gépem
volt vele egy kis szopás...pár óra volt mire rájöttünk...de sikerült
3-4 rugásra indult is szépen,gyönyörű hanggal
hétvégén tápióbicske..ha az idő is úgy akarja
üveg golyóra gondosz?
Persze, de valahogy a németek precízebbek, jómódúbbak, nem csak igényük van, pénzük is, hogy rendben legyen a gép.
Nemaza típus.. Énse tudtam, 8x-os bajnok már a répa...
ÁÁÁ,mindre kell költeni
Nem szarozott
Nagyon megkímélt, minden jóban fürdött gépeket az osztrák/német ebay-en nem lehetne találni?
Igen, az jóis volt az infó, bár haladni tudtunk egész jól... Mondtam Ádámnak, aszongya.. Eddig is odaértünk, meg haza is, úgyhogy megyünk...
Ja,én má mindent cserítem
Akkor itt kéne laknod
Még szét van szedve a motor! hétvégére lessznek kész a csapok a himbához!
Aztakúva Mondtam pedig köd vót
Majd jövök hozzád bérfuvarba..
Végülis nemvolt annyira gáz, csak ajándékba nemvolt való. Hiányzottak küllők, gumik nullában, horpadt kipu, hátsó fék hiányos, kb, 10 percig nem indult be, bár utána a blokk maku hangja volt.. Köpködött az eladó, "szerelőnek" vallotta magát, udvaron szabadégalatt 15 hiányos krosszmotor, szal nem ajándéknak való motor volt. Gyanús volt a komplett eleje is, mintha nemgyári lett volna... szal éjjel 2kor hazaértünk, fél hatkor meg keltem gyógyászatra...
Mezséljjjj
Beszéltem Ádámmal, hallottam, mi volt...
Király gépezet akkor ,ide vele Úú azt nemlehet vezetni,nem vagyok angol Olyan fos vót a motri,amit meglestetek?
jobbkormányos, de 7 hét egyhelyben topi után 3at fordított a motoron, és már ketyegett.. Motor foghíjas volt, plusz egy überprosztó eladó... Mezőszálláson hirdetett motort eszetekbe ne jusson venni..
Szeva Az király,addjad csak nekem a buszot Má megin azt vadászok,de mind egy fostalicska Meglett a moci véve?
Nem volt időm Majd megyek,mindenfele,de előtte jó kondis pálya kell.Meg majd csaljatok,azt úgy időzítek
Oké,mindenképpen bemegyek,hátha kicsallak
Vasárnap kijöhettél volna az új pályára. Mi tettük bele a friss nyomokat, pénteken túrták, szombaton igazították el gumikkal, ahogy hallottuk ott.