Miért neked jó itt ebben a gányban? utálok itt élni mennék már a picsába valahova jó messzire. teljesen ellehetetlenítik az embert. Másért sem dolgozom mint hogy kifizessem a sok csekket amit minden hónapban küldenek. 41 éves vagyok esélyt sem látok arra hogy ha nem lenne munkám eltudnék helyezkedni normális fizetésért dolgozni.
valahogy osszehozzuk, mert itt mar eleg fos a helyzet, a magyar mentalitas egyszeruen hihetetlen, akkor is beled rugnak meg egyet, ha mar ket bakancs tapossa a fejed ... persze mosolyogva. mar elegem van a sok celtalan idiotabol, akik kiabrandultak, es csak almodoznak, nem allok be a sorba az biztos :-)
motort is kocsit is occson adom, csak elviszik oket.
Ja,hogy mérnök Csak azért írtam,mert szinte az összes haverom már kint van skócia,anglia és beszoptak,mert ígérték nekik a jó pénzeket és most heti 160fontért dolgoznak,hozzáteszem itthon többet kerestek,de sajnos nem veszik vissza Őket a régi munkahelyükre.Nem tudnak hazajönni itthon nincs munka,ott meg nincs jobb.
informatikus mérnokként, 5 éves multicéges tapasztalattal nomeg folyékony angol nyelvtudással a fasszom dolgozik itt 2kilóér ....
igen, gondolom hogy jobb lesz, 1 millával havonta.
Világvége .... eladó a vasam.
http://www.kepesmotor.hu/honda-krossz/p318906
menekü
lünk Angliába, mert itt ami van az vicc ....
ha tudtok valakit, akinek kell egy megbízható vas, akkor hajrá.
itt meg a tesója - http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_b/opel_vectr
a_b_club_1.6-16v-3638088
ez már soksor volt téma egy másik fórumon a versenyrendezők között...
nagyon drága lenne egy tv-s megjelenés...milliós nagyságrend...ami senkinek nem éri meg
mert ha éppen nem veszteséges egy versenynap...akkor sincs sok haszon rajta,és abba meg nem fér bele
sziasztok van nekem egy suzuki rm 250-em 95 évjárat toroknál kifuj leszedtük kipufot látszik kéne rá valami tömités csak nem tudjuk hogy mi! valaki tudna ebbe segiteni
Sajnálattal olvastam ma egy válasz levelemet a motorshow1-es bandátol, hogy lehetséges az idei évben nem láthatjuk viszont magunkat a sport1 csatornáján. Ezt eddig olyan okok befolyásolják hogy Á.Pál a sorozat szervezője sajnos nem egyenlíti ki nekik a számlatartózását amit a összefoglalók készitéséért kéne fizetnie! :( Szomoruan olvastam ezeket a sorokat, mert nagyon jó volt visszanézni 1 hónappal késöbb az összefoglalókban az ismerős arcok kommentárjait és pályák, versenyek képeit a sport1-en! Sztem ezzel ti is igy vagytok :)
Olyan ötlet jutott eszembe ezeket a hireket olvasva, hogy ha nem lenne tényleg összefoglaló a versenyekről, a sorozat fő szervezője részéről, az egyes versenyek szervezői intézhetnének valami adást a saját versenyükről! Szerintem nekik is nagyon jó reklám lenne, illetve a verenyzők körében is nagy sikereknek örvendne ez a kezdeményezés :) Nem utolsó sorban a nem motorozó csak tv-t éppen néző Sport1 kedvelők körében is lehetne jobb irányokba terelni vele az enduró sport életét!
Messzire nem megyek max ausztria,ahova szeretnék az 50km vagy Ibiza
motort is kocsit is occson adom, csak elviszik oket.
igen, gondolom hogy jobb lesz, 1 millával havonta.
http://www.kepesmotor.hu/honda-krossz/p318906
menekü
lünk Angliába, mert itt ami van az vicc ....
ha tudtok valakit, akinek kell egy megbízható vas, akkor hajrá.
itt meg a tesója - http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_b/opel_vectr
a_b_club_1.6-16v-3638088
nagyon drága lenne egy tv-s megjelenés...milliós nagyságrend...ami senkinek nem éri meg
mert ha éppen nem veszteséges egy versenynap...akkor sincs sok haszon rajta,és abba meg nem fér bele
Olyan ötlet jutott eszembe ezeket a hireket olvasva, hogy ha nem lenne tényleg összefoglaló a versenyekről, a sorozat fő szervezője részéről, az egyes versenyek szervezői intézhetnének valami adást a saját versenyükről! Szerintem nekik is nagyon jó reklám lenne, illetve a verenyzők körében is nagy sikereknek örvendne ez a kezdeményezés :) Nem utolsó sorban a nem motorozó csak tv-t éppen néző Sport1 kedvelők körében is lehetne jobb irányokba terelni vele az enduró sport életét!