Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Endurocross
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csika1
Legyen 150 ,de minden emlékével együtt
csika1
Annak ,mán a szaga is élményszámba menő emlékeket áraszt
ronis
talpát elhuztam volna spaklival meg szélvédő ragasztoval
ronis
100 ezerbe adom a csavarhuzokat is, de csika már ráizgult igy vele kell közelharcot vivnod a szerszámokkal felszerelt csizmáért,...
igérj többet, én kaphato vagyok a több lovéra,, ha akarod be is festem.
természetesen választhatsz szinárnyalatot is de csak szűrke festék van itthon.
ronis
szerintem már rájöttél hogy kár volt ezt a kacatot berakni ide a forumra, merthogy rá lehet nagyitani a képre csokolom alásan...
maradtál volna az apro rovatban az űrteleszkopos képeiddel... akkor csak az szidott volna aki véletlen megveszi töled, ezt a műalkotást.
Iccsi
A csavarhúzókat is adod hozzá?
kennex
Látod, látod? ...A jó pap is holtig tanul!
ronis
most láttam az aproban hogy ezért a szinte ujj csizmáért potom 18 ezer forintot szeretne szobafestő és mázolo gazdája....
végűl is drága a festék... bár azt nem tudni hogy diszperzit falfesték esetleg drága zománc festékröl beszélűnk, mert nem mindeggy...
ronis
a 100 ezer oké, de legyen inkább 120 és megtanitom beszélni is, tudod milyen durva sztorikat tudna mondani , a felét még én sem hiszem el....
esténként csak kiteszed a kisszekrényre elalvás elött és annyit mondassz a kindernek, : - na ma meséljen-e megint a csizma....
erre a kinder : - ne appu jo leszek igérem soha többet nem csinálok rosszat, csak a csizmát neeeee......
csika1
100 000-et adok érte
ha szebbre kijavítod a festéket,és bűzálló zománc legyen
ronis
basszus most jövök rá hogy lehet ezen a csizmámom még segitett volna egy ecset meg egy kis festék.... esetleg, kis pattex meg egy jo fénykép....
kakukk79
azta de jo is volt,itt ment szarni a cr
kakukk79
cso nigga
Faisst
de legalább találtam most 3 képet magamról..amit kúva rég óta nem láttam..meg már meg sincs
Faisst
a kezdeti lelkesedés alább hagyott az oldalszerkesztők részéről...
kicsit meghóóót
Fmxtzdr
4 versenyző van az országban
keme
miket nem találok
csika1
Még én is,vagy nem,vagy igen,vagy nem,mittudomén
Kerkyra
Szerintem az oldala is festve van. Gondolom azért hogy bokában jobban tartson.
TommyZ
Vak vagyok az nem is műanyag hanem bőr
Kerkyra
Nekem még motorozásilag terveim vannak. Sok olyan dolog van amit még megakarok csinálni.
kennex
A fekete műanyag sem kopik fehérre, és a fém sem. ..."kicsit hozzáért az ecset...."
csika1
én má 2 kisbicikli kitámasztót feltettem,homokba úgyse látják
Kerkyra
Azért még ott nem tartok. Lehet hogy te úgy érzed, de én még nem.
csika1
Ez kéne,má neked
lehet nekem is
❮❮
❮
…
6690 / 7546
6689
6688
6687
6686
6685
6684
6683
6682
6681
…
❯
❯❯
igérj többet, én kaphato vagyok a több lovéra,, ha akarod be is festem.
természetesen választhatsz szinárnyalatot is de csak szűrke festék van itthon.
maradtál volna az apro rovatban az űrteleszkopos képeiddel... akkor csak az szidott volna aki véletlen megveszi töled, ezt a műalkotást.
végűl is drága a festék... bár azt nem tudni hogy diszperzit falfesték esetleg drága zománc festékröl beszélűnk, mert nem mindeggy...
esténként csak kiteszed a kisszekrényre elalvás elött és annyit mondassz a kindernek, : - na ma meséljen-e megint a csizma....
erre a kinder : - ne appu jo leszek igérem soha többet nem csinálok rosszat, csak a csizmát neeeee......
kicsit meghóóót