Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁ nem. A mai elmaradt, holnap délelőtt meló van, délután meg Sanya-edzés.
Volt valaki a pálya környékén ma?
Holnap 10-kor Bicske?
Helló!
Nekem ilyen búrám, van. Novemberben eltört a napellenző, és azóta várom, hogy hozzon hozzá az Univerzál egy darabot! 7-8 e! csak az a kis fos műanyag. SZÓVAL AKÁRMI is kell hozzá, kb. ilyen sebességre számíts, amúgy jó sisak.
Ha jövő héten sem jön meg, akkor csináltatok hozzá karbonból, vagy üvegszálból, a megmaradt darabok mintájára.
Kicsit off!

Van egy 1996-os Opel Astra Caravánom,fehér színbe pompázik.Kaszni nagyon jó sehol nem rohad nem volt törött!Téli-nyári gumival igény szerint friss műszakival (1hónap van rajta) 1.4 8v motorral! Eladnám vagy elcserélném go-katra,nem fixesre!Ir.á:400.000Ft
Ha esetleg van valakinek ilyen ismerőse aki benne lenne...
661 flight sisakot akarsz csepelen öntöde utca 6-8 superpole nagyker, megkapod 40-ért ha jol tudom van még pár darab...

a sixsixone flight carbon-kevlár-kompozit sisak..

a sixsixone flight 2. pedig már csak egy policarbonát héjszerkezetű sisak, pedig a forma tök ugyan az , erre figyelj oda nem mindegy....

nincs mit.
A kollégám eladja a motorját, szeretném, ha jó kézbe kerülne, ismerőshöz, mert ritka jó gép.
2002 ktm exc 200 rzsámos. 2 éve vette, akkor megcsinált rajta mindent, vázra lett szedve.
Narancs váz, fekete idomok, új fmf rendszer, dugó, lánc akkor volt cserélve.
szal ha érdekel valakt, szóljon
ok,lacikam
a legjobb
nha bb tesom nyaggat :P
ja mer alubetétes bazzeg
laci vagyok:D
az már elkelt
jo hogy szolsz
ismerősömnek bevállt az acerbis kézvédő.... birta még a betont is de a horzsolás látszott rajta....
tibikem,sm szettbe robogot beszamitasz?
szerintem kibírja az 50 es főtengely is
igy a 3 lóerőből lett 4,5...bírni fogja
nekem nemvolt még gondom ezzel a kézvédővel vagyis ezzel a fajtával
pedig már estem szép nagyokat meg egy belógó ág miatt nemláttam a fát és eltalálta a kézvédőt...és a Taft még mindíg tart
en szemely szerint nem cserelnem,amugy milyen robi?japok birjak de en ugy tudom egyik sem nikasilos
háthavan itt 1 pár ügyi ember aki tudna valami joot mondani, de kössz a tippet...
robogos rtopicban biztos jobban tudjak
figyelj nem gecisegbol irjuk,hanem mert egy szar,ez az igazsag
valami okosat irhatná a robogora hogy a főtengőt cseréljük e vagy ne
:) te éjjel nappal ezen a forumon logsz?:D
mindet minden...
polisport volt az is
mer a tied egy kinai volt
nekem is eltörtek a karok...lófaszt nem ér
7rongy ujjpnan,de egy rupt nem er,ugyanugy eltorik a kar mogotte,annyira rugalmas hogy nagyon.
noozsid a megmondoja mekkora fos.