Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uhh azt a kis fehér szerelő kocsit ide nekem de izibe....
Hát most szerencsére sokat tudok a gyerekkel lenni pofázik annyit mint a fene
Alakulunk éppen, csak kicsit hosszadalmas... , de ahogy elnézem mire jó idő lesz, már veterán korú lesz az egyesület
lehet, hogy nem, de énwössnert vettem. Sajnos nincs ismerősöm akinek potyognak le a cuccok a kamionról
Itt vagy?Vagy babázol?Én fejem má szétszáll Mi van má az egybesülettel?Be van jegyezve,vagy csak folyamatban van?
Hülyéskedek Nehogy így csinájjá-e
köszi
Hallod,2 ütemet hallole benne,vagy 4-et,esetleg egy egész dallamot?
Neked lehet,hogy 25 péz
Tegyé bele sípot,mint régen a ladákba
lehet, hogy csak a szél visít
ahogy a videódon hallgatom nincs benne gyapot. Elvileg kellene benn e lenni egy perforált csőnek, és az köré kell beletenni kipufogógyapotot. attól jóóóó lesz
de most ne szórakozzá ne akarok vitázni de mit lehet vele csinálni h ne visítson anyira?
csak nekem az a baj h házi készítésű kipuf van !és a dugó mennyi és a teljesítményt nem csökkenti?
NA mivaaa! 14e pézé van ott a pro-x dugó az azé óccsób mint a rózsaszín motorék (25péz)
a tied is 2T ütemű
lehet venni kipufogódugót! Attól szép halk lesz párszor már én is meglepődtem, hogy milyen szép halk amikor bennehagyom
sziasztok segítség kéne azzal kapcsolatban h a motoron lévő kipufogóm nagyon hangos és benne van még egy teljesen idegen hang amikor megy a motor az az nem csak az ütemek hanem mikó húzom neki a gázt elkezd visítani(2T ütemű)és ebbe kérnem a segítségeteket h mit tudok vele csinálni?
Bár úgy lenne Eccercsak
Helló valaki rendelt már innen? elég jó áraik vannak:

http://www.babbittsonline.com/
Ha kívánhatom akkor a 2.-ik variáció legyen
Szeva! Megy,má másra sincs időm majd lejjebb megy ez,vagy venni kell fel valakit
Hun,adok el kilóra
heló fönök, mi a pálya?
Biznisz megy?