Báárcsak lenne dr, vagy egy drz. Nézelődök, és már az is megfordult a fejembe, hogy a kx-et elcserélném egy rendszámos enduróra.... A kxbe meg most jött meg a dugó (wössner) az itt hirdetőtől, meg marticaszettet, üléshuzat...kááár lenne érte, mert akkor meg a cross hiányozna... inkább gyűjtögetek egy kicsit ebben az évben.
Bammeg,nekem drót nélkül gyógyult a jobb kezem,igaz 4 hónap alatt.Addig műanyag gipszben volt Semmi bajom vele Lehet,ha akkor engedem drótozni,háát nemtudom jó lenne-e
nekem a gázról mindig a ladák jutnak eszembe. Szar szétkopott motorral alig indultak be... de biztos, hogy a legolcsóbb alternatíva. és csak vízgőzt köp a járgány...Csak a mélygarázsokból tiltották ki őket
Utánanéztem a B+G-nek, az én R19-emhez pótkeréktartályos megoldással 110-120ezer Ft lenne a szett. Akiknek ilyen van, a 7 literes benzin fogyasztás helyett 8-9 literes gázt mérnek, és nagyon elégedettek vele. Két negatívumot mondtak: az autó kicsivel gyengébb, és a tankban lévő benzint érdemes "forgatni", mert újabban egyre hamarabb bepálik, ragacsos lesz, nem gyullad.
A korrózión -gondolom- nem segít, annak talán a mennyiség növelésében lehet szerepe csupán
Szelepülésről, égéstérről is volt fotó anno a tanfolyamon, kb. mintha a föld alól ásták volna ki. lehet végletes példákat mutattak.
A tipo cserén gondolkodsz?
Szerintem még a gáz lehet jó alternatíva- bár nem olcsó egy modern befecskendezős gáz, de róluk nagyon pozítív visszajelzéseim vannak. Persze itt is fontos hogy jól legyen berakva, illesztve. A gyári fogyasztás +10% körül fogyaszt gázból egy jó spricces gáz, ami most 170Ft/ liter körül mozog. Az aránya a benzinhez mindig hasonló.
Ha esetleg egy gyári gázos autót találsz, az főnyeremény.
Szewa! Igazából csak gondolkodom, hogy a következő verdám dízel vgy benyás legyen-e. Pillanatnyilag egy ezeréves dízellel nyomom. Ezzel is lehet gazdaságosan autózni, viszont ha újabbat vesz a zember, akkor hátha megéri az alkoholos. Fogalmam sincs, azért kérdezek ilyen irányban tapasztaltabb delikvenseket
szia
ma este elvileg megyek hozzájuk, elviszem a gumit, ha nem felejtem el...bár megyek majd még feléjük addig, úgyhogy az se gáz, ha később viszem. Megoldjuk.
hello hogy vagy?jovoheten ha ido is jo ellviszem mocit telo javitasra fek stb 1 napos tura remelhetoleg,es gumi csere,remelem jol birja betont is kicsit utana lesz egy masik gumi,ha arra jarsz gerehez be dobnad a gumikat?
...és felénk nem azt mondják, hogy mellényel, hanem hogy félrenyel.
http://www.vatera.hu/ugatasgat...
Szelepülésről, égéstérről is volt fotó anno a tanfolyamon, kb. mintha a föld alól ásták volna ki. lehet végletes példákat mutattak.
A tipo cserén gondolkodsz?
Szerintem még a gáz lehet jó alternatíva- bár nem olcsó egy modern befecskendezős gáz, de róluk nagyon pozítív visszajelzéseim vannak. Persze itt is fontos hogy jól legyen berakva, illesztve. A gyári fogyasztás +10% körül fogyaszt gázból egy jó spricces gáz, ami most 170Ft/ liter körül mozog. Az aránya a benzinhez mindig hasonló.
Ha esetleg egy gyári gázos autót találsz, az főnyeremény.
rtatlan_krosszozasert/
ma este elvileg megyek hozzájuk, elviszem a gumit, ha nem felejtem el...bár megyek majd még feléjük addig, úgyhogy az se gáz, ha később viszem. Megoldjuk.