Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az se rossz, de azt pont lexarom... csakis a pénztárcám érdekel. A benzines kocsi olcsóbb, mint a dízel és ezen utóbbihoz se nagyon lehet már 200 Ft körül cuccot szerezni. Ez a bioizé meg tök legális
Annyi előnye biztos van, hogy, ha szerzel rá ilyen zöldmatricát, akkor közlekedhetsz vele szmogriadóban is.
Nagyjából ezt hallottam. De mit tud ártani? A forgattyús hajtóművet az olaj keni. A termosztát szabályozza a hőmérsékletet. Kizárólag a szelep-szelepülés kapcsolatot érintheti. Ami, ha bírja az ólommentes benyát, ezt is bírnia kell. Nem?
Én úgy tudom nem igazán tesz jót a motornak.
Álítólag olyan 200 Ft/lityi az anyag. 30-40 ezer az átalakító cucc (injektoros szgk-hoz). Erősebb lesz tőle a vas. Akkor hol a hiba?
Akkor már a gázosítás jobb szerintem.
Mi a kérdés ? Magnum Attis azzal járt míg össze nem tört a kocsija.
Nemnem

Éppen bioethanollal kapcsolatos tapasztalatokat próbálok gyűjteni egy házzal odébb... meg esetleg itt is
Na mi van mindenki alszik? Táposak.
Mikor merre mész?
(már én sem bírom, 2 hete nem ültem motoron)
Én holnap próbálom ki a havazást bár nem tudom hogy mennyire tesz jót a 0 üó-s dugónak, ha ilyen időben kimegyek állatkodni . Hiányzik a kiba... enduróó, men is tudom, hogy miért adtam el a DR-t
dejo volt a mai motorozás egész nap a fullos hoban erdőben... fincsi szánsáj, napsűtés , élvezkedés.... mindenkinek száradjon le a péloja aki ma nem motorozott.....
Betemetett mindenkit a hó?
nem őrültem meg, hogy elinduljak vele
az utcában ma két kocsi ment el összesen, 30 centis a hó helyenként , ebben az időben a kanapén fekve kell tévézni, forró kakaót iszogatni és melegedni
a bördikék meg itt nem kakilnak , mert elviszik magukkal a magokat a fészkükbe

asszem elkezdek keresni a neten valami eladó hójárót jövő hétvégéig ilyen idő lesz
Kétcsonkolom!

Táncsak nem fordultál egyet a kis kékséggel?
Hozzánk ma vendégek jöttek
..hát mire ellapátoltam a havat a parkolóból... megvolt a mai edzés
Én is etetem a bördiket, cserébe összeszarják az autókat
Kevés.
esett egy kis hó tegnap este óta
El is felejtem őket nagy ívben.
előkerült maga....
Nem is szabad innen venni semmit sem a csákó nagy kamugép.
Amiket árul nagy része silány minőségű.
Mondjuk nemtom hova akarsz még "fejlődni"...
gonoszkodj csak úgyse törődök vele
szia Kele!

Balu vagyok nálam vettél pár hondás dolgot szfváron!
Vannak fox cuccaim jó áron kukkolj rá:
http://pitbikeshop.hu/index.ph...

Meg azokat a trx450 es motyókat egyben eladnám ha érdekli az ismerősödet esetleg! 20.000ft a kipufogó, új fékkar gyári,bowdenek,stb együtt , a 490 athena hengerkit ami meg crf 450 re jó az meg 40.000ft!

üdv
Akkor meg azt hallgathatnánk...
Naaa,ne csiád mán,az enyim is az lesz Beruháztam má dzsamahába,gizgaz jó lesz csavarogni