Az se rossz, de azt pont lexarom... csakis a pénztárcám érdekel. A benzines kocsi olcsóbb, mint a dízel és ezen utóbbihoz se nagyon lehet már 200 Ft körül cuccot szerezni. Ez a bioizé meg tök legális
Nagyjából ezt hallottam. De mit tud ártani? A forgattyús hajtóművet az olaj keni. A termosztát szabályozza a hőmérsékletet. Kizárólag a szelep-szelepülés kapcsolatot érintheti. Ami, ha bírja az ólommentes benyát, ezt is bírnia kell. Nem?
Én holnap próbálom ki a havazást bár nem tudom hogy mennyire tesz jót a 0 üó-s dugónak, ha ilyen időben kimegyek állatkodni . Hiányzik a kiba... enduróó, men is tudom, hogy miért adtam el a DR-t
dejo volt a mai motorozás egész nap a fullos hoban erdőben... fincsi szánsáj, napsűtés , élvezkedés.... mindenkinek száradjon le a péloja aki ma nem motorozott.....
nem őrültem meg, hogy elinduljak vele
az utcában ma két kocsi ment el összesen, 30 centis a hó helyenként , ebben az időben a kanapén fekve kell tévézni, forró kakaót iszogatni és melegedni
a bördikék meg itt nem kakilnak , mert elviszik magukkal a magokat a fészkükbe
asszem elkezdek keresni a neten valami eladó hójárót jövő hétvégéig ilyen idő lesz
Táncsak nem fordultál egyet a kis kékséggel?
Hozzánk ma vendégek jöttek
..hát mire ellapátoltam a havat a parkolóból... megvolt a mai edzés
Én is etetem a bördiket, cserébe összeszarják az autókat
Meg azokat a trx450 es motyókat egyben eladnám ha érdekli az ismerősödet esetleg! 20.000ft a kipufogó, új fékkar gyári,bowdenek,stb együtt , a 490 athena hengerkit ami meg crf 450 re jó az meg 40.000ft!
Éppen bioethanollal kapcsolatos tapasztalatokat próbálok gyűjteni egy házzal odébb... meg esetleg itt is
(már én sem bírom, 2 hete nem ültem motoron)
az utcában ma két kocsi ment el összesen, 30 centis a hó helyenként , ebben az időben a kanapén fekve kell tévézni, forró kakaót iszogatni és melegedni
a bördikék meg itt nem kakilnak , mert elviszik magukkal a magokat a fészkükbe
asszem elkezdek keresni a neten valami eladó hójárót jövő hétvégéig ilyen idő lesz
Táncsak nem fordultál egyet a kis kékséggel?
Hozzánk ma vendégek jöttek
..hát mire ellapátoltam a havat a parkolóból... megvolt a mai edzés
Én is etetem a bördiket, cserébe összeszarják az autókat
Amiket árul nagy része silány minőségű.
Balu vagyok nálam vettél pár hondás dolgot szfváron!
Vannak fox cuccaim jó áron kukkolj rá:
http://pitbikeshop.hu/index.ph...
Meg azokat a trx450 es motyókat egyben eladnám ha érdekli az ismerősödet esetleg! 20.000ft a kipufogó, új fékkar gyári,bowdenek,stb együtt , a 490 athena hengerkit ami meg crf 450 re jó az meg 40.000ft!
üdv