Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ferihegyet lezárták
már csak Kerkyra és barátai fognak arra repkeni ma
84-85 körüli lehet max , de semmi esetre sem 90-es. Én nem venném meg a helyedben . Szerintem semmilyen alkatrészt nem kapsz hozzá.
Az egyik elvileg 90-es, a másik 84-es.
sziasztok.segitségeteket szeretném kérni egy ktm beazonositásában !csak képem van rola de a gazdája azt mondja hogy 125 sx 1990 évjárat.ja és ezen még nincs power.ha valaki föl ismeri kép alapján kérem irjon már le egy pár infot a mocirol.elöre is köszi!
Itt a 17-ik kerületben egyre rosszabb a helyzet hókotró még a környéken nem járt , és egyre sűrűbben esik a hóóóóóó kb 15-18 cm lehet már.
Nálunk meg már kb 40 centis a hó... Viszont nemrég bicikliztem el az úton elakadó, csúszkáló autók mellett
az tuti....de a nagy tömegben nehogy összeakadjatok...
Ez jóóóóó ,mert nem lesz melegünk
Kint ilyen idő van Ferihegyen.
ott a helyem...
Persze éppen eszek aztán öltözöm és megyünk ki. Kakukk már itt van Geró is melegíti a motort . Misi már kint van Lapeátmen meg az Atisékkal jön. Te nem jössz ki?
mentek ma ferihegyre?

Majdnem megvettem egy fehér sg12-öt, de aztán rájöttem mennyi minden másra kell a lové.
Akkor majd rendelek valami jót ámerikából
most néztem utána ennek e csimmának. 2 csat. háát....elég karcsúnak tűnik nekem.

az akció meg tipikus...20ezres cuccra kiírják hogy 80 helyett csak most csak neked 30
Csá emberek . Megjöttem az universálból. Kimentem megnézni a tegnap este linkelt csizmát. Hát mit mondjak nem tudom ki az a barom aki esetleg eredeti árán 80ezerért megveszi. Két csatos , de valami hülye racsnis szerkezettel kell a lábra feszíteni simán leszakad ha beakad egy faágba. Még jó hogy kicsi volt a 42-es lábamra a 43-as csizma. Jó fasza ki havas utakon mentem . Az m0-áson a kamionok úgy mennek mintha száraz idő lenne. Simán letolnak le villognak, pedig nem mentem lassan.
Nem szabad...tessék aludni
Ebéd jöhet...szólj ha kész, mondom a címet ahova hozhatod
de de ez most hogy jön ide
már főznöm kéne az ebédet vagy nem lenne szabad nézni a hóállást kora hajnalban
a sztár
gratula!
rengeteg ócska szart árul az universal....több embertől hallottam már ilyen storyt.
széteső csizmák, szétmálló ruhák, szar gumik....stb, stb...
Figyimá....nem vagy Te nőből véletlenül?