Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már régi motorok.
ohh nem vagyok finnyás de én tartok a 4T től mert nem mentem még csak 1 x! meg szerintem olcsóbb a felújítása a 2T-nek!

De jó lenne ha olyan tartós kis motorokat csinálnának mint mondjuk egy Cr 125 '88-as...
ezt ma kotortam elő.....első cross.....igaz elég rövid életű volt a kapcsolatunk
vigyázz mer ez 4t
masaa’An-nur!
Magyaráznám én nekik, csak azon kívül, hogy sok ott a homok, nem sokat tudok róluk. Bár ez az én tudatlanságom Ja meg szeretik a lovakat
ÚÚ nem irigyellek, én még a horvátokkal sem tudtam dűlőre jutni, így maradt a csempészet
Jó nekem az EU-n belül
Nagyon ingerlő képekkel serkentessz a motorozásra!
nem jöttél az üzóra mérőért...

Hali ! még mindig haragszol rám?
ma korán végeztem, de asszem holnap nagy szivacs lesz
de ha megbeszéled az arabokkal, hogy ne változtassanak az import szabályozáson havonta, nagyon hálás lennék
Mér gondolod ,hogy ha nem 5 évesen kezded megtanúlsz motorozni,
hát arra cserélném én, direkt nem is próbálom addig ki az f-et, amíg nem lesz della rá, mert tudom, hogy egyből lecserélném . Addig jó nekem ez megtanulni motorozni
HI!
Csonkolom a kedves kacsóját!
Te mindig ennyit dolgozol?
terjed a monster láz...

kx-et meg csak kxf-re lehet cserélni...másra nem

amúgy hi all!
Ló estét!
még gyorsan ki kell találnom, hogy hova is ragasszam ezeket?
na jól van nekifogok akkor gyorsan... kicsit leporolom a gépet
Hú bammeg,én kétujjon nyomok annyit naponta Visszapillantót tegyek fel?Tanújjá nekem apámtól,hogy legalább egy kört adjál majd
Akkor lehet hogy harcolunk egy-kettőt, mert én is szeretnék indulni napi liszensszel (Monor, Bugyi) már csak erősödni kellene egy kicsit, bár 2 hónap alatt nyomtam már vagy 200 fekvőtámaszt , meg most a gyerekkel is súlyzózok
Nekem egy röntgen azt mutatta összeforrt,éreztem nem igaz az,nem vetettem le a gipszet.1 hét múlva azt mutatta törött Lecserélték műanyagra,de csak 3 hónap múlva mentem be levetetni,jó is lett Ugattak,de mondtam nekik,összevissza mutatnak az őskori szarjaik,én most úgy érzem jó,különben is én,hagy döntögessem mán el,mikor mit vegyenek le rólam Kiakadtak
5 napig bírták azt hazajöttek Menek idén,most végig nyomom az évet
Lehet benne valami, mert neki drótozták, ami miatt begyulladt és a gyulladás miatt nem forrt a csont, a röntgenen egész felhős, elmosódott képet mutatott.
Nem én, csak ebben a fasza időben endúrózni volna jóóó. Hiányzik már a csavargás! Jó lenne már téged is ismét pályán látni

Kiccsaj mit csinál? Hazaengedted már a családot? Meg ne halljam még egyszer hogy zargatod őket ( anyóst apóst lehet )