Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez már video, uhhhhh
Ohh az a kormánylengés csillapító...
De hát süt a nap ezerrel
Hova jobbat? bár nem ártana mellé plusz 20 fok sem
Lehetne kicsit jobb is, de azért neked is jó reggelt! :))))
Volvo csinált gyári pálinkás motort/ flexifuel néven.
A változtatások:
-olajcsere 10 000 km-enként
-Más szelepülések
- színtjeladónál tankban váltakozó áram, hogy ne korrodáljon a jeladó, más üzeamanyagpumpa
-nagyobb injektorok/ több alkohol kell, mert nem olyan jó az égéshője, ugyebár.
-alkoholszenzor az üa.csőben, hogy több cuccot adagoljon alkohol % függvényében.

Amire felhívták a figyelmet: qva agresszív a cucc, azért a változtatások. Látom páran azzal jártak, gond nélkül- én max. karbis autóba raknám, ahol nem tud nagy bajt csinálni a korrózió.

Csak egy vélemény, nem tapasztalat. Bizti van pro és kontra itt is, mint 2t-4t terén..
Jóóóóóóreeegggelt!
Sajkacsont-törés, az nagyon faja, egy haveromnak a mai napig sem gyógyult meg 100%-osan, pedig 2 éve törte el. Persze ő nem a legjobb orvosokat kapta.
http://www.motorinfo.hu/sporthirek/mx/2010/01/30/stewart
ot_megmutottek/ mondom én
legalább nem kell izgulnom, hogy kapok-e fényképet habár...
lassan tényleg függő leszek , ha kell ha nem szedem két marokra.
28-as befogója van. Kell átalakító hozzá. Az gáz ilyen szar időben autókázni. Motor még megvan pihiznek a garázsban .
Szeva Kerkyra!

Még mindig fájdalomcsillapító szedsz, lassan függővé válsz! és drogos leszel
Motorok jól vannak?
Most jöttem nyíregyről Pestre röpke 4 óra alatt (máskor 1,5-2 óra)
Nagyon gáz az m3-as több sószórót is láttam csak éppen sót nem szórtak és csúszott nagyon, volt 20 km ahol 1es alapjárat is sok volt a haladási sebebsséghez, nem is értem mire fizetünk sztráda díjat, meg 330-as benzin árat. stb.
Mondtad, hogy kormányt tudsz nekem adni, annak a befogója hanyas, kell átalakítót vennem?
Már alig várom a jobb időt, motorozni akarok!..ááááááá
Ez a baj,sajnos
ha csak egyfélét zabálok akkor nekem sem ér semmit, de ha pár nap után váltok a másikra akkor enyhülnek a fájdalmaim. Patikus is mondta hogy váltogassam a gyógyszereket mert akkor tud használni. Egy idő után az ember immúnis lesz
Azt nem mondtam hogy teljesen elmúltak a fájdalmaim. csak enyhítették
Én is lapátoltam a havat a jégkorongozás közben csak én nem estem el.
Hm Elég gyengusz lehetsz,ha egy ilyen koktél helyre tesz,vagy nem is fáj az annyira Ezek nálam már semmit nem érnek ,majd,ha kimarják a belem,megesznek a kutyák Jut eszembe,a megmentett kisfoxi nagyon kemény,má most támad.Megtartom
Egy Cataflan és Donalgin koktél után elég jól viselem a fájdalmat
Majd a tata mutat neked olyat!
szegény
biztos nagyon fájhat most legalább beborogattad, felpolcoltad
Minek vagánykodsz tata?
Kocsit próbáltam kiásni a hóból, mikor a jégen elzakóztam. És megint pont a szar lábamra estem
lapátolás közben elestél?
az nagyon nem jóóóóó
Na bammeg