Volvo csinált gyári pálinkás motort/ flexifuel néven.
A változtatások:
-olajcsere 10 000 km-enként
-Más szelepülések
- színtjeladónál tankban váltakozó áram, hogy ne korrodáljon a jeladó, más üzeamanyagpumpa
-nagyobb injektorok/ több alkohol kell, mert nem olyan jó az égéshője, ugyebár.
-alkoholszenzor az üa.csőben, hogy több cuccot adagoljon alkohol % függvényében.
Amire felhívták a figyelmet: qva agresszív a cucc, azért a változtatások. Látom páran azzal jártak, gond nélkül- én max. karbis autóba raknám, ahol nem tud nagy bajt csinálni a korrózió.
Csak egy vélemény, nem tapasztalat. Bizti van pro és kontra itt is, mint 2t-4t terén..
Még mindig fájdalomcsillapító szedsz, lassan függővé válsz! és drogos leszel
Motorok jól vannak?
Most jöttem nyíregyről Pestre röpke 4 óra alatt (máskor 1,5-2 óra)
Nagyon gáz az m3-as több sószórót is láttam csak éppen sót nem szórtak és csúszott nagyon, volt 20 km ahol 1es alapjárat is sok volt a haladási sebebsséghez, nem is értem mire fizetünk sztráda díjat, meg 330-as benzin árat. stb.
Mondtad, hogy kormányt tudsz nekem adni, annak a befogója hanyas, kell átalakítót vennem?
Már alig várom a jobb időt, motorozni akarok!..ááááááá
ha csak egyfélét zabálok akkor nekem sem ér semmit, de ha pár nap után váltok a másikra akkor enyhülnek a fájdalmaim. Patikus is mondta hogy váltogassam a gyógyszereket mert akkor tud használni. Egy idő után az ember immúnis lesz
Hm Elég gyengusz lehetsz,ha egy ilyen koktél helyre tesz,vagy nem is fáj az annyira Ezek nálam már semmit nem érnek ,majd,ha kimarják a belem,megesznek a kutyák Jut eszembe,a megmentett kisfoxi nagyon kemény,má most támad.Megtartom
http://powersports.honda.com/2...
Hova jobbat? bár nem ártana mellé plusz 20 fok sem
A változtatások:
-olajcsere 10 000 km-enként
-Más szelepülések
- színtjeladónál tankban váltakozó áram, hogy ne korrodáljon a jeladó, más üzeamanyagpumpa
-nagyobb injektorok/ több alkohol kell, mert nem olyan jó az égéshője, ugyebár.
-alkoholszenzor az üa.csőben, hogy több cuccot adagoljon alkohol % függvényében.
Amire felhívták a figyelmet: qva agresszív a cucc, azért a változtatások. Látom páran azzal jártak, gond nélkül- én max. karbis autóba raknám, ahol nem tud nagy bajt csinálni a korrózió.
Csak egy vélemény, nem tapasztalat. Bizti van pro és kontra itt is, mint 2t-4t terén..
ot_megmutottek/ mondom én
Még mindig fájdalomcsillapító szedsz, lassan függővé válsz! és drogos leszel
Motorok jól vannak?
Most jöttem nyíregyről Pestre röpke 4 óra alatt (máskor 1,5-2 óra)
Nagyon gáz az m3-as több sószórót is láttam csak éppen sót nem szórtak és csúszott nagyon, volt 20 km ahol 1es alapjárat is sok volt a haladási sebebsséghez, nem is értem mire fizetünk sztráda díjat, meg 330-as benzin árat. stb.
Mondtad, hogy kormányt tudsz nekem adni, annak a befogója hanyas, kell átalakítót vennem?
Már alig várom a jobb időt, motorozni akarok!..ááááááá
biztos nagyon fájhat most legalább beborogattad, felpolcoltad
az nagyon nem jóóóóó