Szerintem meg a legegyszerűbb ha veszel egy kabátba rakható gerincprotektort és vagy rögzíted valahogy a sima páncél belsejébe vagy csinál(tat)sz neki egy huzatot és felveszed a mez alá. És akkor talán még mozogni is fogsz tudni
A kulcscsontot a nyakvédő is védi.
De ahogy irtam, arra is gondoltam, hogy ez a 30 e-es cucc + egy sentinel vagy reactor+nyakvédő...és mindjárt nem tudok mozogni
A váll része tényleg gyenge, de az egy normális páncélban is rossz szerintem... a mellkasnál meg elvileg kemény protektor van ezen is, igaz, ránézésre nem tünik annak.
Gondoltam arra is, hogy ezt felveszem ,majd rá egy ufo reactort :D De a reactor vállvédelme semmit nem ér, akkor meg már felesleges...
Nekem az a lényeg,hogy mez alatt legyen a cucc, kivül nem szeretem, a nagy páncélok meg kényelmetlenek.
Na mindegy, csak megmutattam Nektek, én biztos felpróbálok egy ilyet, és majd döntök.
Ááá kakukk menni florida szívébe!? Most hallom csak ! Há te mit csinálsz ott? Remélem beugrasz Stewart-hoz is egy kv-ra...
Vigyázz nehogy egy tornádó beszippantson!
eladó 2 db felni 1ik 18 as másik 21 es hibátlan mindekettö fogaskerékkel fékkel és féktárcsával az elsö tárcsás a hátsó dobos suzuki tsx böl származik de mindenbe beszerelhetö az ár gumi nélkül értendö tengelyekkel (van a hátsóhoz fogas kerék is) csapágyakal midennnel hivj bátran megbeszéljük 06 70 262 60 46
Amit irtál, most úgy "közlekedem" kölcsöncuccokkal, de nem túl jó.Elmozdul a gerincvédő.