Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó, túlragoztam már
Amit irtál, most úgy "közlekedem" kölcsöncuccokkal, de nem túl jó.Elmozdul a gerincvédő.
Szerintem meg a legegyszerűbb ha veszel egy kabátba rakható gerincprotektort és vagy rögzíted valahogy a sima páncél belsejébe vagy csinál(tat)sz neki egy huzatot és felveszed a mez alá. És akkor talán még mozogni is fogsz tudni
A kulcscsontot a nyakvédő is védi.
De ahogy irtam, arra is gondoltam, hogy ez a 30 e-es cucc + egy sentinel vagy reactor+nyakvédő...és mindjárt nem tudok mozogni
Az se kevés

Valszeg még mindig a Sentinellel járnál a legjobban, kintről sztem az is megállna ilyesmi árban és az mégiscsak védi legalább a kulcscsontot...
Jujj, ez sok ( k) .
Amit mutattam lejjebb, az 30.
47

Mondjuk ahhoz képest hogy a Spidi sima gerincprotektora 37, az eleje már majdnem ingyen van
Komoly, gondolom van vagy 40 e.
Pont múlt héten próbáltam fel a Spidi back&chest cuccát, hát...eléggé ott van a szeren ...mondjuk az ára is
A váll része tényleg gyenge, de az egy normális páncélban is rossz szerintem... a mellkasnál meg elvileg kemény protektor van ezen is, igaz, ránézésre nem tünik annak.
Gondoltam arra is, hogy ezt felveszem ,majd rá egy ufo reactort :D De a reactor vállvédelme semmit nem ér, akkor meg már felesleges...
Nekem az a lényeg,hogy mez alatt legyen a cucc, kivül nem szeretem, a nagy páncélok meg kényelmetlenek.

Na mindegy, csak megmutattam Nektek, én biztos felpróbálok egy ilyet, és majd döntök.
Esésnél - a váll-részt kivéve - valszeg többet véd mint egy páncél...viszont ha az előtted menő dobál kaviccsal, az ellen nagyjából semmit nem ér
Azt hittem, tetszeni fog
utcára kiváló, protektoros kabát alá
Sziasztok!

Találtam egy jó kompromisszumnak tűnő protektort.Vélemény?
gina lynn összes, garantált szórakozás :-)
Geryyyyyyyyy

Valami extra videót nem tudol? Jó lenne valamivel feldobni a napot...
Ááá kakukk menni florida szívébe!? Most hallom csak ! Há te mit csinálsz ott? Remélem beugrasz Stewart-hoz is egy kv-ra...
Vigyázz nehogy egy tornádó beszippantson!
remélem rájuk rohad
jaja,én is láttam a neten
Láttam ma a parillában a régi kawádat új idomokkal valamilyen gagyi matricaszettel.
oké,csak legyen normálisabb idő és megdolgoztatom
eladó 2 db felni 1ik 18 as másik 21 es hibátlan mindekettö fogaskerékkel fékkel és féktárcsával az elsö tárcsás a hátsó dobos suzuki tsx böl származik de mindenbe beszerelhetö az ár gumi nélkül értendö tengelyekkel (van a hátsóhoz fogas kerék is) csapágyakal midennnel hivj bátran megbeszéljük 06 70 262 60 46
Szép trió Ritával,meg Déczi-vel,hátha lesz még feljebb is
Szevasz Nincs mit,majd mond meg azért ,milyen lett