Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló
tyűű
affene se tudja.Itt a száma30/4881143 hívd fel ha gondolod.
Ma is hoztak,igaz ez régebbi,94-es ,de nagyon baba lett
A tiéd,ha nem lehet állítani fullon szétkell dobni,lemezelést szétszedni,stb,de ha nem értesz hozzá ne piszkáljad,kell hozzá ez az
sztem semmi
Meg bizony
Sziasztok.

Nem tudja valaki h van e vmi jelentős különbség a 'k8 és a 'k9es RMZ 450ek között? Annyit láttam eddig h a k9esen a kipuff más (powerbomb). Előre is köszi a válaszokat!
Szia!Lehet,én 10-ért csinálom a hátsót.Abban benne van,az olaj,a karmantyú,az O-gyűrű,súlyra beállítás,teljes szétszedés,takarítás,összerakás.Gázfeltöltés.Ru
góbeállítás.Meg amit akarsz Az elsőpár az 15 ezer,ebbe olaj,szimmeringek,teljes szétszerelés, takarítás,súlyra beállítás stb.Extra,az a csúszóperselyek cseréje, és rugók cseréje.Olaj az amilyet akarsz,de ha elmondod mi a terv,megcsinálom olyanra.Meg a lehetőség végtelen
helló atsz !

haverodnak meg van még az 450 es yz hajtókar ?
milyen alkatrészei vannak még ?
A volt motoromban is Wössner van . Teljes megelégedettségre
én is azt teszek tm be
Sziasztok
Csika!láttam,hogy telót is szoktál csinálni,ugye?
szerinted lehet azzal kezdeni valamit,hogy a hátsó nem csillapít rendesen?értem ez alatt azt,hogy olyan 10-re be van tekerve felül(nyomófokozat?)és ha betekerem tökig nem változik semmit.
de az eleje sem jó annyira,mert nehezen indul meg,de aztán meg akár bekoppantani is lehet.
yz400f amúgy
a vertex-el meg lett mérve..állítólag 0,02 kopás van (gondolom a normál 0,05-höz képest nézték) . Csak azt felejtették el mondani a gépműhelyben, hogy a dugó kopott annyira, vagy a henger is. Na most akkor vegyek síma alapméretest? A könyv szerint 0,04-0,07 rés lehet. Meg kellene megint mérni a hengert...
2T-be jó,4T-be mostanában reped Van a pócon óccsóé,bár ez 250-es CR-be való
Látom nől és vigyorog a Lili ! Jókedvűek ezek a gyerkőcök.. a miénk akkorákat fingik, beleremeg a kiságy... már lazulnak a lécek a rezonanciától.

Wössner dugóról valakinek tapasztalat? kx-be raknám! a vertex elkopott
Amint megjön a mama a bevásárlásból megyek is ki... -5fok!? áá inkább nem
Egyszer élünk Legalább, neki jó legyen
Ez aztán az igazi NŐ csupa habos rózsaszínben
feltörték
jönnek a törökök!
Mi történt a Pinkmotors-al?
http://pinkmotors.hu/
Én is növök öcsécském,minnyá menek sétálni
Akkor ezért ilyen nagy már a teste
lehet ám, hogy a pályamunkához inkább egy légkalapács kellene hivatalosan is -5 fok van arrafelé, a szabadföldön még hidegebb és a ha a tegnap kicsit megolvadt föld megfagyott, akkor ...
de erőnléti edzésnek nem lesz rossz
áá akkor ma viszek ki csákányt erőnléti edzésnek jó lesz Most éppen a fiamra vigyázok ... vigyorog ezerrel , de mindjárt elalszik tök gyorsan nől ám!
felkapaszkodtunk a parkoló előtti mandiner tetejére, de meg se mozdult kőkeményre volt ott fagyva minden
mondom, nem volt kint más, csak az őzikét
remélem azért az ugrók éleit, mandínereket megigazítottátok, ha már kimentetek. csákány volt nálatok?
Akkor indultunk volna ki, amikor hívtál.
így megspóroltál nekem vagy 1,5l gázolajat .. van táblaanyag!
Ismeri valaki ezt a csizmát? http://www.jettboots.com/ Az universal most kezdi forgalmazni, de még nincs forintos ára.