Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is neked ajánlgatom
van itthon szöges is meg csavaros is..
Ha valaki hó/jégmotorozásra adná a fejét az nézzen át az adásvételbe...
Ahham. Akkor ezért hirdetik ugy h 2008as de 2009es blokkal...
A huzaton még lehet hogy varratok egy kicsit, hogy beférjen alá a púp, meg némi plusz csúszásgátlást is kellene rá tenni.
Aha!
én a jó időben már motorozni akarok
kíváncsi vagyok a tiédre majd!biztos fasza lesz
Ezt a szettet rendelted most? fasza lett! Én megvárom a jó időt, csak akkor rakom fel :-) Most rendelek dugót
afrancbaaaaaaaaa
hát nem elmúlt már a karácsony és a szülinapom is
pedig ebben a hidegben biztos jobb lett volna a pálya mellett, mint egy sima cipő
patacipőőőőőőőőőőő
undorító ez a cipő
Az volt benne a plűáne, mikor a divatját élte még a 2 méteres embereken is ez volt, azt voltak vagy 2 és fél méteresek
akkor ez nem az a báfálóóó
buffalo
cipő is van hozzá?
Hát inkább az ilyen nyugodtabb motorozásra gondolok!szívesen megyek akár homokbányába,sárba+stb de én még inkább a nyugodtabb motorozást részesítém előnybe!Milyen motorja van a haverodnak,neve? és milyen elérhetőséget tudnál adni?
Egyébként köszönöm szépen hogy próbálsz segíteni,csak már jobb nemjutott eszembe ,mert ugye az endúrósok nemigazá rohangálnak a belvárosban:)
köszi
Na bammeg,egyszerre írjuk ugyanazt
Egész pofás lett
pofás lett
08-ban probléma volt a jobb blokkféllel.
ezt javították 09-re. vastagabb falú, erősítettre cserélték.

ezen kívül csak dekor, üléshuzat, rajtszámtábla lett más.
Persze,fel hát
Most piszmogok a géppel amúgy átzsíroztam a himbarendszert meg gyapotot cserélek a dobban,meg kapott új idomszettet,matricaszettet.
Most már kívülről is,nemcsak belülről kezd úgy kinézni,ahogy én szeretem.
Felhíhatlak mostan?
nem vagyok az a piszkálós fajta.amit nem tudok azt nem basztatom.meg ehhez kellenek a célszerszámok amik nincsenek nekem.
Errefelé nem szoktál járni amúgy?
Látni kéne,szétkell dobni.Postán is elküldheted,ha akarod, 1 nap alatt itt van.Elérhetőségeim adatlapon.
hát az elsőt is tekergettem kicsit az valamennyire változik.csillapít amúgy,de olyan hogy is mondjam..... szar.
Szerelő haverom az elsőt még meg tudná csinálni sztem,de hátsót nem.
Egyébként crossozni szoktam mostanában és főleg ott jön ki,hogy nem az igazi. Meg nyáron supermotoztam.Rossz hogy oda meg nem tudom bekeményíteni rendesen.
de nem jó mert hintázik is feszt meg el is pattog ha hullámos a pálya.És a nagyobb ugrások ha nem jönnek ki püffenek olyanokat hogy csak na.