Hát inkább az ilyen nyugodtabb motorozásra gondolok!szívesen megyek akár homokbányába,sárba+stb de én még inkább a nyugodtabb motorozást részesítém előnybe!Milyen motorja van a haverodnak,neve? és milyen elérhetőséget tudnál adni?
Egyébként köszönöm szépen hogy próbálsz segíteni,csak már jobb nemjutott eszembe ,mert ugye az endúrósok nemigazá rohangálnak a belvárosban:)
Most piszmogok a géppel amúgy átzsíroztam a himbarendszert meg gyapotot cserélek a dobban,meg kapott új idomszettet,matricaszettet.
Most már kívülről is,nemcsak belülről kezd úgy kinézni,ahogy én szeretem.
nem vagyok az a piszkálós fajta.amit nem tudok azt nem basztatom.meg ehhez kellenek a célszerszámok amik nincsenek nekem.
Errefelé nem szoktál járni amúgy?
hát az elsőt is tekergettem kicsit az valamennyire változik.csillapít amúgy,de olyan hogy is mondjam..... szar.
Szerelő haverom az elsőt még meg tudná csinálni sztem,de hátsót nem.
Egyébként crossozni szoktam mostanában és főleg ott jön ki,hogy nem az igazi. Meg nyáron supermotoztam.Rossz hogy oda meg nem tudom bekeményíteni rendesen.
de nem jó mert hintázik is feszt meg el is pattog ha hullámos a pálya.És a nagyobb ugrások ha nem jönnek ki püffenek olyanokat hogy csak na.
én a jó időben már motorozni akarok
kíváncsi vagyok a tiédre majd!biztos fasza lesz
hát nem elmúlt már a karácsony és a szülinapom is
pedig ebben a hidegben biztos jobb lett volna a pálya mellett, mint egy sima cipő
Az volt benne a plűáne, mikor a divatját élte még a 2 méteres embereken is ez volt, azt voltak vagy 2 és fél méteresek
cipő is van hozzá?
Egyébként köszönöm szépen hogy próbálsz segíteni,csak már jobb nemjutott eszembe ,mert ugye az endúrósok nemigazá rohangálnak a belvárosban:)
ezt javították 09-re. vastagabb falú, erősítettre cserélték.
ezen kívül csak dekor, üléshuzat, rajtszámtábla lett más.
Most már kívülről is,nemcsak belülről kezd úgy kinézni,ahogy én szeretem.
Errefelé nem szoktál járni amúgy?
Szerelő haverom az elsőt még meg tudná csinálni sztem,de hátsót nem.
Egyébként crossozni szoktam mostanában és főleg ott jön ki,hogy nem az igazi. Meg nyáron supermotoztam.Rossz hogy oda meg nem tudom bekeményíteni rendesen.
de nem jó mert hintázik is feszt meg el is pattog ha hullámos a pálya.És a nagyobb ugrások ha nem jönnek ki püffenek olyanokat hogy csak na.