Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm Yamaha a legmegbizhatóbb
Na, ezé jó a piti benzintolvajolnak,me sokat ér amit lopnak Míg rájuk nem lesnek
A 969 figura: Egyszerre kényeztetitek egymást egy csajjal, míg a csúnyácska duci csaj, akié a kolesz szoba, háttal nektek alvást színlel.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Nem is tudtam, hogy 60 lóerős a motorom
Az ár visszaesés majdnem minden területen észlelhető csak a benzin szárnyal az egekbe
Még jó, hogy a 4t nem eszik sokat!

Akinek meg van cash-e az most vegyen motort, kocsit, ingatlant stb.
Lehet. És akkor a következő motor is alacsonyabb áron van, ugyanezen okok miatt. Egyre jó volt ez a "gazdasági válság", picit visszapofozta az árakat.
Tényleg olcsónak tűnik, de lehet csak hamar el akarja addni, mert kell a következő motorra. Sajnos olyan a piaci helyzet, hogy szinte reális is lehet az ár érte, ha ha nem akarja árulgatni sokáig.
Adjak kölcsön?
Ugyan nem leszek itthon, de ha becsöngetsz hogy jöttél a szerszámokért, valaki biztos hozzádvág valamit
Pedig szerintem a 250 2T-t úgy dobnák utánad, csak vidd el végre...de Ócsán volt is régebben egy 07-es, aminek tán még rendszáma is volt (de ez nem biztos)...
Ilyenkor mi van? Széthullott a gép, a szerelő meg szólt, hogy vagy 200 a felújítás, vagy 30-ból megtákolom, és add el gyorsan?
Min nevetsz?
mindíg mondtam hogy őszinte ez a Nő ezát töröld oszt valamit rakj be én nem találtam jobbat..
Az lehet tényleg hogy túl profik a képek De most komolyan legalább 8-10 monitoron láttam már őket, és mindegyiken jók voltak. Lehet hogy valamit állítani kéne a monitorodon.
Lehet, hogy még is kint leszek 11re
ha máshoz nem is, de a pofázáshoz, AHHOZ értek viszek szatyrokat a szemétnek
de csak a te képeiddel csinálja ezt...
Biztos annyira tökéletesek a képeid, hogy a laptopom fel sem tudja még ezt a minőséget fogni
jaja. Naa akkor aki nem tömblakó, az visz ki eszközöket. Kedves Sanyának meg írok, hogy bemelegítésként körbegerebjézni a pályát, szemetet szedni (amit már nem tudtam).

Ja és még valami fontos! A kiszalagozás és az út közé nem parkolhat senki! Szóljatok az érkezőknek!
( fehér fiat ducato, és barátai)
Bejárat motorral a cikk-cakknál
koszi ha lesz indulas akkor csorgok !ha nem akkro storno elsofekem nem nagyon fog amugysem
Szar a monitorod.
alattomosan próbálta becserkészni , de az edző sok éves rutinnal, félreugrott
nincsenek kerti szerszámaim a másodikra nem kellettek eddig
mondjuk ha KEME hozna nekem egy ásót, akkor az teljesen jó lenne vagy egy kaszát és én lehetnék a Kaszás
11-től megy az edzés. Én 10:30-ra megyek ki.
Az a 22-es csávó (akinek okádék módon lóg a könyöke) MAJDNEM elüti Sanyát!
feltétlenül de csak ha a fiúk hoznak virághagymákat
tavaszra meg szép virágoskertet csinálok, nem
esetleg palántákkal jelölhetnénk a gyakorló pálya vonalát és amelyik átmegy a virágaimon, azt agyhelyen vágom
nálam ezek a képek mindig kékek !?