Tényleg olcsónak tűnik, de lehet csak hamar el akarja addni, mert kell a következő motorra. Sajnos olyan a piaci helyzet, hogy szinte reális is lehet az ár érte, ha ha nem akarja árulgatni sokáig.
Pedig szerintem a 250 2T-t úgy dobnák utánad, csak vidd el végre...de Ócsán volt is régebben egy 07-es, aminek tán még rendszáma is volt (de ez nem biztos)...
Az lehet tényleg hogy túl profik a képek De most komolyan legalább 8-10 monitoron láttam már őket, és mindegyiken jók voltak. Lehet hogy valamit állítani kéne a monitorodon.
jaja. Naa akkor aki nem tömblakó, az visz ki eszközöket. Kedves Sanyának meg írok, hogy bemelegítésként körbegerebjézni a pályát, szemetet szedni (amit már nem tudtam).
Ja és még valami fontos! A kiszalagozás és az út közé nem parkolhat senki! Szóljatok az érkezőknek!
( fehér fiat ducato, és barátai)
Bejárat motorral a cikk-cakknál
nincsenek kerti szerszámaim a másodikra nem kellettek eddig
mondjuk ha KEME hozna nekem egy ásót, akkor az teljesen jó lenne vagy egy kaszát és én lehetnék a Kaszás
feltétlenül de csak ha a fiúk hoznak virághagymákat
tavaszra meg szép virágoskertet csinálok, nem
esetleg palántákkal jelölhetnénk a gyakorló pálya vonalát és amelyik átmegy a virágaimon, azt agyhelyen vágom
Nem is tudtam, hogy 60 lóerős a motorom
Még jó, hogy a 4t nem eszik sokat!
Akinek meg van cash-e az most vegyen motort, kocsit, ingatlant stb.
Ugyan nem leszek itthon, de ha becsöngetsz hogy jöttél a szerszámokért, valaki biztos hozzádvág valamit
ha máshoz nem is, de a pofázáshoz, AHHOZ értek viszek szatyrokat a szemétnek
Biztos annyira tökéletesek a képeid, hogy a laptopom fel sem tudja még ezt a minőséget fogni
Ja és még valami fontos! A kiszalagozás és az út közé nem parkolhat senki! Szóljatok az érkezőknek!
( fehér fiat ducato, és barátai)
Bejárat motorral a cikk-cakknál
mondjuk ha KEME hozna nekem egy ásót, akkor az teljesen jó lenne vagy egy kaszát és én lehetnék a Kaszás
tavaszra meg szép virágoskertet csinálok, nem
esetleg palántákkal jelölhetnénk a gyakorló pálya vonalát és amelyik átmegy a virágaimon, azt agyhelyen vágom