Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lapát kell feltétlen, mert egyedül kicsit kevés voltam Itt-ott még igazgatni fogunk. Én is csak kb. 13-ra érek ki. Hozz kassza...
es kb hanykor lesz ott talalkozok?kb
Kert ásás?
okay danke
Jó estét!

Dzsekó, ha maradt valami munka holnapra, akkor szólj. Vagyis szólni sem kell, délre kint vagyok és segítek, amit tudok
a térdem már egészen jól működik
Ha úton jössz:
Bejárat_ 51-es útról bugyi felé 1100m-ert kell megtenni, és ott balra a betonüzem felé befordulni, majd az első, vagy második lehetőségnél jobbra, és 700 m-ert az erdő mellett haladva a dombra felmenni.
na szep hallal lesz sivatagban konnyebb tajekozodni mint itthon de majd kerek telefonos segitseget vagy kozonseg,vagy felezek
nos jogsi nelkul ha jo nakkor igen termeszetesen ha nem akkor mas felle megyunk Dr ikrek egyutt mozognak
felhivlak ha ellindulok meg utat is ossze kell rakni ,meg azt sem tudom merre van a palya ,
Lassan nem ártana videózni is, abból sokat tanulhatnánk.
kissé fáradtan, de kiba izmos lettem. Timit nem hozod? Motorozzon ő is! Kicsit hideg lesz ám
Kivigyem a gumikat?
(jó lenne egy kis pénz)
tegnap este voltam. akkor szépen bakon volt, nehogy fázzon a lába Ma én egész nap lapátoltam, karót ástam, szalagot húztam
fosósoknak, ööö illetve fotósoknak ingyenes a fényképezés, ha reklámozzák a pályát
hello hogy vagy?holnap lehet ki motorozok taksonyba fugg meg sok sok mindentol de tervben van
Voltál ma Geréék felé, motorom hogy állt?
Akkó ingyé már nem is mehetek fotózni sem?
ÖÖ ja van olyan is de azt CSAK a helyszínen!
Meg persze havibérlet is lesz majd, de psszt!
Esetleg az edzést tartóknak szóló kedvezményt elmondhatod.
akkor megyek tavasszal.
Kb olyan 220-230 cm magas lehet. Ha jól tudom egy 10méteres kör cikkelye
A TB támogat 500 forintot