Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, én magas vagyok
Meg már meg szoktam
1 magasított ülést kéne vennem, de én nem adok ki 30 ropit 1 szivacsért, akárki akármit is mond
hmm
egyébként neked nem széles a hütőidomja?
az tuti
tehát yamahát vegyél
Bonyolult ez az egész...
attol is sok függ, meg mennyi olajat teszel bele
Ne érts félre tényleg, nem "baszogatni akarlak" a mult 7-en beszéltem id. Kerner Lászlóval ő mondta: A gyári telszkopok nem jó senkinek sem, de ami átt van szelepelve az meg mindenkinek jó. Valahogy Így fogjuk fel ezt mi....
Mondott 1-2 trükköt hogyan is tedd jól a beálításokat, melyik csavar mit is csinál ha el kezded tekergetni, mert sokan ezt sem tudják melyik is a húzofokozat csak lent is 5 kattanás fönt meg 8 aztán csak jobb lesz
Mégis hogyan? olajcserével?
Jó pízé még a simó telót is megcsinálják ugy hogy beszarsz
De a kawa teloit is dicsérték
Nem hiszem hogy beállitástól lesz olyan futóműve Kawának mint Yamahának!? kétlem bár lehet hogy hülyeséget irom!
GeryV8! Kawádnak a futóműve jól dolgozott? lesimitotta a rumplikat?
Bármi elfogultság nélkül is, de szerintem teljesen mind 1
Melyik tetszik, a kawába is kayaba, van tehát amin a yamahán voltak telo beállítások azt átt tudod vinni a kawádra is
Igazábol arról kell döntened milyen szinü legyen a moci
Videóid között van egy Yamahás srác ,neve Galus ha jól olvasom és 2007-es évjáratú!
Tudnál mondani a bajáról?nem volt semmi baja?
sok mindentól függ! Mikor cseréled olajat,hogyan váltasz,stb
Ismerősöm mondta hogy haverjának van 08-as yzf250-je és ment vagy 120 üzemórát és csak vezérműlánccsere volt meg szelepállitás! tényleg ennyi volt!
Mivel én motorvásárlás előtt állok úgyhogy Yamaha vagy Kawasaki örök vita,barátaim. Mentem 08-as yamahával nagyonjó a futóműve hogy rumplikon olyan érzés mintha autópályán lennék, fékei is harapósak,erős blokk,kanyart jól veszi
DE viszont Kawasakival még nem ,sajnos! futómű hmm Showa(yaminak kayaba) annó RMZ-n showa volt a futómű,nem volt jó rám,pattogott összevissza( yamahához képest),fékei közepesek voltak... ugyhogy tudtok mondani valamit Kawáról? elsősorba engem CSAK futómű,fék , alkatrészei "összerakottsága" érdekel!
Tehát csak Yamahával mentem eddig, Ktm-ről rosszat hallottam himba nélküliről,Tm meg olasz,hát nem merem venni csak JAPÁN!
mégegyszer Yamaha vagy Kawasaki?
sokáig én is azt hittem...

egy srácnak a 08-as yz250f 75 óránál 3 szelep kuka...

a kawa tényleg kimegy a világból
Ja itt vagyok
Hi!Már nincs szüksége alábbi dolgokra segitsetek eladni cross cuccra bicajra cserélni jó állapot és minőségi ce protektoros
Szeva mindenki. Kerkyra itt vagy?
Szerinted, többség szerint meg a kawa. Csak elég ha azt mondom hogy sebességváltó.
Ott is van mit szerelni
nekem ok, de ők is tudnak róla? Mert ha nem, akkor szerintem menjünk hozzátok
Szerintem senki nem fogja ellenezni
Max. összeszerelhetitek menet közben a félkész motorokat
Jó reggelt! Mit szolnátok ha a Gere Laciéknál lenne az egyesületi gyülés?
na elindultam remelem meg talalom a palyat
yo reggelt mindenkinek Bp Taksonyba motoral meg jon valaki?
Jó reggelt!