Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztat kérdezted, hogy hol van milyen dolog visszadumálni
teeeeee sárgalázas(sárgalábas)....gondoltam ilusztrálják majd a saját képeikkel...kicsit bővebben elmesélik, hogy milyen pálya is ez...
itt az összes (?) pálya listája
lista
te a google a barátod
első találat
Jó estét!
hol van az "tapolcai" pálya amiről beszélt a társaság a mai nap folyamán...?
Segítene valaki?
CSákány ! Remélem holnap nem tartod fel a lacibácsit,és össze tudja szerelni a vasamat
csak próbáld meg tuti agyoncsaplak
jó munkát holnapra én mára kimelóztam magam
mi már setétben voltunk kint. csodálkoztunk, hogyy valaki kiporszívózta a tűzrakót.

Holnap meg betoljuk az egészet a gödörbe
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Viszek ki párat, ha nem felejtem el, de amúgy is akarunk oda betonozni valami fix építményt
Faja
nem tudom, mikor voltatok kint, mi 4 után jöttünk el.
rendbe szedtem a tűzrakó helyet, de jól jönne még pár tégla. ha van otthon pár elfekvőben, akkor fejenként 3 db - nem több - jól jönne még és akkor nagyon szuper lenne
ááá szóval ti voltatok kinnt. Mi benéztünk hazafelé, de csak a sok nyomot láttuk, meg hogy valaki nagyon kente kinnt a gépet.
Holnap Taksony Upgrade
Lehet hát.
Vagy Gas Gas Minden benne van
Jó estét! Ezen a pályán lehet még motorozni?
Vagy Husqvarna!
no meg a brembo fékekről és hidro kuplungról nem is beszélve...
ha jó futóművet akarsz és erős blokkot
akkor vagy ktm vagy tm
Sziasztok.Keresek egy crossmotoros emberkét,2007-2008 Yamaha yz250F motorja van,Érdi lakos kb50-55 éves és Gézának hívják.Köszi!
nincs igazán jó kép róla. de repedezett kőkemény talaj volt. néhol puhább részekkel, néhol púderrel a tetején
Mondjuk a Hring ennyire azért nem volt kemény...nekem eddig az volt ami a legjobban bejött...meg persze az Adventure Park
komló olyan kemény volt hogy fekete gumicsíkok voltak a féktávon.
vhogy nem jött be. nem mertem úgy menni mint puha talajon.
ilyenkor el.
aztán motorra ülök. megpróbálok "kanyarodni". és rájövök hogy átvertek