akkor az valami olyasmitöl lehetett hogy valahol megtört a fékcső, ,esetleg alapbol nagyon kevés olaj volt a felső tartályban,és a karmantyu elé be tudott menni levegő, vagy valami hasonlo ...
amugy lefektetve hagyhatsz egy motort hetekig is attol nem levegősődhet le a fék...
Nem lesz semmi baja, ha így csinálod:
Mikor megállsz a motorral, zárd el a benzincsapot, majd billentsd el párszor a motort az oldalára, hogy ne a kocsiban folyjon ki a karburátor teknőjében lévő benzin. Ezután tedd be a motort úgy, hogy az a hátsó keréken és a befordított kormány végén feküdjön, vagy BÁRMI jó, csak ne a hűtőn, mert megnyomja.
Nem hűtőgép az, hogy ne lehessen fektetve szállítani. (De megsúgom a hűtőgépet is szabad fektetve szállítani csak 2 dologra kell odafigyelni: 1. a kompresszor le legyen rögzítve, hogy a csövezést ne tépje el. 2. várni kell vele pár órát, hogy az esetleg a csövekbe befolyt olaj visszafolyjon.)
HA KLÍMÁS A MOTOROD AKKOR EZEKRE FIGYELJ ODA!
nem tudom mi lehet a baj
imi le tudta tölteni simán
nekem is elindul a letöltés
próbáld meg másik programmal
ne az operával,amit használsz,hanem a sima explorerrel
áááhhhh itt jol be van fütve megy a gép mint a csuda
ki volt homotorozni?
én csak simsonnal voltam tegnap..másikra nem ülök fel, igyis megfáztam mint az állat...:S
Papíron má 3 szoros
Na,de hol vannak a többiek?
Új fórumot csináltak maguknak,vagy összebeszéltek,hogy velünk,nem kell szóba állni? Azt nem hiszem el,hogy mindenkinél olyan hideg van,hogy lefagyott az összes gép
Ez a levegősödés nem akkor fordul elő, ha úgy fekteted el a motort, hogy a féknyereg feljebb kerül, mint az olajtartály?
akkor lett volna nagy derűltség az uton.
amugy lefektetve hagyhatsz egy motort hetekig is attol nem levegősődhet le a fék...
Mikor megállsz a motorral, zárd el a benzincsapot, majd billentsd el párszor a motort az oldalára, hogy ne a kocsiban folyjon ki a karburátor teknőjében lévő benzin. Ezután tedd be a motort úgy, hogy az a hátsó keréken és a befordított kormány végén feküdjön, vagy BÁRMI jó, csak ne a hűtőn, mert megnyomja.
HA KLÍMÁS A MOTOROD AKKOR EZEKRE FIGYELJ ODA!
visszakérdezek : - szerinted mi baja lessz a fémnek ,és a műanyagnak ha lefekteted a földre ..?
felfekvéses lessz, vagy mi,,?
de most komolyan muszáj ekkora baromságokat kérdezni,,?
imi le tudta tölteni simán
nekem is elindul a letöltés
próbáld meg másik programmal
ne az operával,amit használsz,hanem a sima explorerrel
ki volt homotorozni?
én csak simsonnal voltam tegnap..másikra nem ülök fel, igyis megfáztam mint az állat...:S
Na,de hol vannak a többiek?
Új fórumot csináltak maguknak,vagy összebeszéltek,hogy velünk,nem kell szóba állni? Azt nem hiszem el,hogy mindenkinél olyan hideg van,hogy lefagyott az összes gép