Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kerkyra fiának a motorjának az elejének a fékének az olaja
Mért ki levegősödik ilyen hidegbe?
Szasz!
Ez a levegősödés nem akkor fordul elő, ha úgy fekteted el a motort, hogy a féknyereg feljebb kerül, mint az olajtartály?
Hi! Gondoltab be lesek hátha van idd valaki
Órákig? Tudtok valamit
Volt enélkül is nagy csodálkozás, ahogy jöttem-mentem vele. Szerencsére csak 3-4 hétig kellett így cipelni a gépet.
és hátra egy jo nagy matricát . NO BREAK !
ez ugy lenne a tökéletes, ha valami krosszruhába öltöztetett bábunak a lábát kezét még kilogattad volna hátra felé...

akkor lett volna nagy derűltség az uton.
Semmi gond, mi szeretünk hülyéskedni
köszi keme a tanácsokat ilyenekre voltam kiváncsi! és bocsánat a hülye kérsésért....
akkor az valami olyasmitöl lehetett hogy valahol megtört a fékcső, ,esetleg alapbol nagyon kevés olaj volt a felső tartályban,és a karmantyu elé be tudott menni levegő, vagy valami hasonlo ...

amugy lefektetve hagyhatsz egy motort hetekig is attol nem levegősődhet le a fék...
minden motor klimás.
Nem hülyeség, mert én is vittem a fiam motorját fektetve, és a fék simán lelevegősödött. Órákig légtelenítettünk.
Nem lesz semmi baja, ha így csinálod:
Mikor megállsz a motorral, zárd el a benzincsapot, majd billentsd el párszor a motort az oldalára, hogy ne a kocsiban folyjon ki a karburátor teknőjében lévő benzin. Ezután tedd be a motort úgy, hogy az a hátsó keréken és a befordított kormány végén feküdjön, vagy BÁRMI jó, csak ne a hűtőn, mert megnyomja.
Nem hűtőgép az, hogy ne lehessen fektetve szállítani. (De megsúgom a hűtőgépet is szabad fektetve szállítani csak 2 dologra kell odafigyelni: 1. a kompresszor le legyen rögzítve, hogy a csövezést ne tépje el. 2. várni kell vele pár órát, hogy az esetleg a csövekbe befolyt olaj visszafolyjon.)
HA KLÍMÁS A MOTOROD AKKOR EZEKRE FIGYELJ ODA!
uhh Bence ez igy sokkk volt reggelire..

visszakérdezek : - szerinted mi baja lessz a fémnek ,és a műanyagnak ha lefekteted a földre ..?
felfekvéses lessz, vagy mi,,?

de most komolyan muszáj ekkora baromságokat kérdezni,,?
azthiszem keme az aki a kombi astra-ba befekteti a motort szerintetek ez mennyire jó ötlet hogy ledönteni egy motort és úgy szállítani?
nem tudom mi lehet a baj
imi le tudta tölteni simán
nekem is elindul a letöltés
próbáld meg másik programmal
ne az operával,amit használsz,hanem a sima explorerrel
Jó estét! Én ezt nem tom letölteni valamiért ,azt irja ki hogy hibás vagy sérült a file.
áááhhhh itt jol be van fütve megy a gép mint a csuda
ki volt homotorozni?
én csak simsonnal voltam tegnap..másikra nem ülök fel, igyis megfáztam mint az állat...:S
Papíron má 3 szoros
Na,de hol vannak a többiek?
Új fórumot csináltak maguknak,vagy összebeszéltek,hogy velünk,nem kell szóba állni? Azt nem hiszem el,hogy mindenkinél olyan hideg van,hogy lefagyott az összes gép
Hátja, rég volt, szép volt, talán igazse volt... Most másmilyen.. Pl. Te már gyerektulajdonos vagy.. Mmint hivatalosan 1szeres mindenképpen...
Elmúlt az a szép világ,olyan mint a jégvirág