Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként... érdekes dolog. Sokat motoroztam közúton is. Viszont álmodni csak offródosat szoktam. És mindíg csupa jókat.... fák között, mandínereket, felfeléket...
Jól teszed itt a helyed.
Szewa Gabesz! Ahogy mondod. De gondoltam, újra megpróbálom... olyan fátyolos lesz a tekintetem, ha az endurocrossra gondolok
Szia Nikk bácsi. Rég jártál erre
Ez a csávó valami nagyobb szarkupac lehet, ne hagyd magad. Ha tőlem vette volna a motorját, már el is sírta volna magát...
Nem tudom én is úgy találtam az index fórumon GD linkelte.
azért puszta kiváncsiságbol, menniy egy ilyennek az ára?
fogsz egy nagy csövet aminek jo az éle és zsupsz kiűtöd,,

kalapács is kell,
ez vicc igaz?
én már B-nél tartok, de osztani azt kurvára tudok :-)
egy ilyen esti kormánycsapágy csere után pedig lassan már C-t is elérem. Deutálokkalapálni, aluvázas istenátka ......
mekkora egy buzi ,

kűld ide a forumra mond meg neki hogy itt egy csomo segitőkész ember van A-Z -ig vágják mind a krossz motorokat,, aztán majd mi jol leosztjuk
külld el a picsába, jelentsen fel, polgári per, rámegy a gatyája is, hogyan bizonyitja? fogyasztovedelemhez fut crossmotorral vagy mi? az ilyeneknek el sem adtam volna a mocit. mikor enyemet arultam (cbr) pali lejott gyorbol benzinkut a talalkahely. odavisitottam 2es nyelen, mar kerekedtek a szemei. utana jott a duma, hogy miert kicsi az index, ez-az, o gyarit szeretne ... meg sem vartam mi lesz a mondoka vege, visszapattantam a mocira, eljottem, kaptya az ilyen be .... kinek van erre ideje? crossmocira nincs gari, ennyi eszuk hogy lehet ..... ha meg szart soztak ra, akkor magara vessen, hogy ennyire hulye hozza, benyeli, ez van ...
de mégha arról lenne a szó,h valami hatalmas motorikus hiba,de nem
azt mondta,h a kormánycsapágy állapotát elhallgattam,mert hogy szétment(könyörgöm nem ellenőrzöm motorozásonként,nálam nem kotyogatt) meg az hogy a hátsó teló elfosta magát és 40000volt a javitás.hát a hátsó rugóstagot még ha akarnám se tudnám hogy ellenőrizni.meg az hogy a service manual cd-t nem postaztam el neki,holott megigértem.elfelejtettem,nem értem rá,meg különben is töltse le 3perc alatt ha annyira kell neki.és egy 35éves csávóról beszélünk akinek már többszáz motorja volt
Ne foglalkozz vele, csak próbálkozik.
Szerintem mond meg neki hogy nyugodtan jelentsen fel. A zsír újra sincs gari ahogy te is tudod. Mi van ha azóta nem cserélt olajat, légszűrőt mióta elvitte petranollal járt vele olajszintet fagyállót sosem nézett? Ez törödést igénylő szerkezet. Kárpótlásul mondjuk felejtsen el.
Eltűntek mint aranyóra... Nincs bennük kitartás, pudingok...
ezt nem hiszem el! ilyen van?
kb egy hónapja adtam el a 06 yz450.szerintem zsir kis motor volt(máramennyire egy hobbista ért hozzá,nem vagyok motorszerelő)eladtam,mert meglett az új.ennyi.
a vevő egy órát ócsárolta fintorgott,de elvitte 700ért.kitöltöttük az adásvételit.adtam hozzá a kit-et,szűrőket,tökömtudja még mimindent alkudott bele(holott ezek a dolgok nekem jók lettek volna a09es be)na mindegy .elvitte.
ezt követően 2napota ir emailt meg smst,h ez a baja meg az a baja.mennyire átbasztam stb.tényleg semmi baja nem volt.itt a fórumon is többen tudják,h azért adtam el mert jó áron jutottam hozzá az újhoz,ha nem igy lett volan lehet évekig meglett volna.
az utolsó emailjeire nem is válaszoltam.má untam a csávót.erre jön az sms,h ha egy héten belül nem kárpótolom a rejtett hiákért feljelet.
de miért? zsír új crossmotort első nap kiviszed pályára és szétrobban alattad a motor a boltba megrántják a válukat és annyit mondanak:ez versenymotor,erre nincs gari...
2006os gép.idén múlt 4 éves.kb 80óra lehet benne minden kamu nélkül!amit cseréltem rajta elmondtam,nem szépítettem semmit rajta.
eldobom az agyam!ez annyira nevetséges,h nem is válaszolok erre sem
Ej,de csend van,megy a sunyiskodás mi?
Hol is van ez helyileg?
Neked bejött... Gratula...
Jó reggelt!Húúú, most jöttem be,ugyanezt láttam,csak ködbe burkolózva
Jónapot!
Magyar idő szerint hajnali 4kor ez fogadott
még csak annyit, hogy a levehő 31, a víz 28 fokos majd éjjel megyek strandolni is
crf450r 2003-2008 alkatrészek! kipufogók,idomok,tömítések,gyári dugattyúk,vízpumpa tengely,athena big bore kit ,főtengely,könyv,kuplungok,teleszkópok,és még sok sok minden jó áron!akár egyben is eladó!árakat mailben,telefonon adok!

06302033084
crf250r@freemail.hu
400óránként kell benne olajat cserélni, a dugó örökéletü
biztos elég 150 üzemóránként szervízelni ha csakis krosszpályán használod