csak szolok hogy azok a csizmák a 2-3 évvel ezelötti modellek,,,amelyik fehér csizmán még hátul fekete a műanyag és a fehér bőr része olyan márvány mintás, és azért annyi idő alatt a bőr is öregszik,meg a cérna amivel varrták ,hiába nem volt használva.....
csak ugy mondom, puszta joindulatbol....
nehogy utána valakit meglepetés érjen, mert az nincs oda irva a hirdetésben hogy azok 2-3 éves holmik,, mellesleg ez a hirdetésben lévő ruházatra is igaz hogy azok nagy része sem 08-as modellek hanem jo sok 07-es meg az elötti,,,,,
na de mi legalább akkor fekszünk majd, amikor nem lehet amúgyse motorozni ez a két remek srác meg a szezon kellő közepén törte össze magát
amúgymeg jóreggelt
Helloo sebészváró...
Tehát én egy kedves ismerősöd vagyok?!
És látatlanba műteni kell? Akkor én be sem megyek..
Nyáron énis azon morfondíroztam, hogy milyen peches Kyra és Gery, hogy lesérülnek, amikor motorozni kéne... Erre egy f@szság miatt énis beálltam a sorba..
Királyság Má mindenkit műtenek errefelé? Szeggyítek mán össze magatokat,én vagyok halálon,ti meg direkt csinájjátok Megakartok mindenáron előzni?Má a pusztulásra gondoltam Jobbulást
Suzyval elfeküdtünk Nyáregyházán kicsit pihenni a homokba, de olyan hirtelen csináltuk, hogy belső porcleválás lett a vége és most a doktorbácsi kikukázza a térdemből a fölös részeket
amúgy meg édi-cuki bácsi és már jövő héten mehettem volna műtétre a Kelen Kórházba (magán, de a műtétet finanszírozza az OEP, csak a bent tartózkodást kell megfizetned saját zsebből), de akkor én nem érek rá
viszont januárra rögtön felvett a Sportkórházba
én is megemlítettem neki, hogy ma volt nála egy kedves ismerősöm MA konzultáción , erre nem kiderült, hogy ma nem is volt a Sportkórházban
de azt tudta, hol laksz
én meg emlékeztem a nevedre
Most hétvégén ingyé lehet használni a taksonyi pályát, mivel nem tudjuk időhiány miatt most rendberakni!
Lapátolni szabad! Nem tiltjuk meg Ez főleg azoknak szól, akik szeretnek az eldobókon kapartatni.