Beszéltem pár ismerőssel és mindenki a sportkórházat ajánlotta. Nevet nem mondtak, de még azt sem tudom, mihez lehet kezdeni a lábammal. Addig nem is akarom nagyon kergetni ezt a témát.
Reméljük neked is a legjobbakat ha sintér lenne, csak szólj simán elintézem
Bízom benne, hogy ez jó.. Ha nem műt meg, és gond nélkül tudok majd terepen motoroskerékpározni, nyugodt lelkiismerettel megadom a számát.. Kb. mint az állatorvos. Amelyik meggyógyítja a kutyád, azegy isten, amelyik nem,
azegy sintér..
Én nem szeretnék odaszokni... '92-től a Corvin kórházban intéztem a "dolgaimat", egy ideje lehúzták a redőnyt, azóta pedig nem volt bajom, így újra kell építeni a kapcsolatokat.. Ismeretség híján logikailag 2 kórházban lehetnek a leggyakorlottabb sebészek.. Baleseti-SP kori...
Szia
kereshetnél neked egy jó térddoktort előre is nyáron elvágódtam és bevágtam a térdem, ami azóta is fáj. tegnap az ultrahangon találtak benne egy "porcjelet", ami állítólag nem sok jót jelent de majd holnap kiderül addig tűsarkúban billegek
Még nem tudom szívesen mennék, de függ a holnapi doktorlátogatástól. hidegben ácsorogni nem akkora élmény (kérdezd Gery-t ), motorozni viszont nem lenne tanácsos a térdemmel majd holnap kiderül, mi a "kórisme"
ha gyorsan mozgó téma van és sötétebb idő, akkor sok lehetőség nincs.
fényerős obi, magasabb iso.
meg lehet még művészkedni a vakuval is. vagy vakuszinkronon, de akkor sötét(ebb) lesz a háttér, vagy adott zársebességen, de akkor lesz a képen bemozdulás....ami nem mindíg gond.
pl ezen is van...
Reméljük neked is a legjobbakat ha sintér lenne, csak szólj simán elintézem