Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszéltem pár ismerőssel és mindenki a sportkórházat ajánlotta. Nevet nem mondtak, de még azt sem tudom, mihez lehet kezdeni a lábammal. Addig nem is akarom nagyon kergetni ezt a témát.
Reméljük neked is a legjobbakat ha sintér lenne, csak szólj simán elintézem
Bízom benne, hogy ez jó.. Ha nem műt meg, és gond nélkül tudok majd terepen motoroskerékpározni, nyugodt lelkiismerettel megadom a számát.. Kb. mint az állatorvos. Amelyik meggyógyítja a kutyád, azegy isten, amelyik nem,
azegy sintér..
ostor is volt nála vagy csak te képzelted oda
olyan "könyörülj rajtam" tekintetem volt...
Én nem szeretnék odaszokni... '92-től a Corvin kórházban intéztem a "dolgaimat", egy ideje lehúzták a redőnyt, azóta pedig nem volt bajom, így újra kell építeni a kapcsolatokat.. Ismeretség híján logikailag 2 kórházban lehetnek a leggyakorlottabb sebészek.. Baleseti-SP kori...
utána már nem volt olyan szigorú a tekinteted
Kösz mester.
Szia
kereshetnél neked egy jó térddoktort előre is nyáron elvágódtam és bevágtam a térdem, ami azóta is fáj. tegnap az ultrahangon találtak benne egy "porcjelet", ami állítólag nem sok jót jelent de majd holnap kiderül addig tűsarkúban billegek
hi
ezekszerint mindenki oda jár?
az kerkyra...nekem már csak egy üres táskám van...

csak nincs komolyabb bajod.
engem ma szétszedett a gyógytornász....mentem nagy arccal, hogy már nem tud olyat mutatni hogy fájjon....aha..
Helloo EC-sek, Helloo Csaj... HátTe meg micsináltál a térdeddel? Énis holnap megyek a sportkoriba...
nekem lengyelpiacos pizsim volt meg gyerekkoromban, lehet felkapom igy télen, hehe :-)
Szasz Fotós Mester!
Még nem tudom szívesen mennék, de függ a holnapi doktorlátogatástól. hidegben ácsorogni nem akkora élmény (kérdezd Gery-t ), motorozni viszont nem lenne tanácsos a térdemmel majd holnap kiderül, mi a "kórisme"
Jösz vasárnap?
ez a fox "pizsamám"
helóka!
kerkyra
itt nyugodtan felteheted iso 6-800-ra
és ha az én obim az 50-es, akkor nyugodtan f2 vagy f2.8
Kimehetünk ,mikor jösz?
neked is
Oh, tényleg, köszi Látszik ,hogy amatőr vagyok.
milyen szerkoban vagy ezen a kepen masta?
kimegyünk korábban hogy motorozzunk egyet előtte?
ilyenekkel
ha gyorsan mozgó téma van és sötétebb idő, akkor sok lehetőség nincs.
fényerős obi, magasabb iso.
meg lehet még művészkedni a vakuval is. vagy vakuszinkronon, de akkor sötét(ebb) lesz a háttér, vagy adott zársebességen, de akkor lesz a képen bemozdulás....ami nem mindíg gond.
pl ezen is van...