Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

doki is felirja, és akkor pár ezer forint , amugy szerintem ilyen itt már mindenkinek volt, nekem három van itthon,

akinek még nem volt annak majd ezután lessz,,,
Hm,ilyenem van 3 pár,vassal ,anélkül
Nekem is ilyen van! Amellett, hogy tényleg jól véd, kényelmes is
ezt a doki írja fel? mi a pontos neve?
van egy focista ismi annak is valami ilyen van de az light kivitel
pénteken megyek dokihoz ismét , iratnék ilyent
Igen, nagyon hasonló. Varrass rá egy térdvédő műanyag kis kupakot és kész is az EVS SX 02
olyan mint az én orvosi térdgépem, az sose csuszik el,
mail ment.
Teljesen zárt, körbefogja a térdedet a neoprén anyag, mint egy harisnya.S azt szoritod még rá a tépőzárakkal amennyire akarod.
Nem akarom nagyon fényezni, de haveromnak EVS WEB van, és Ő is irigyli az enyémről, hogy belebújós, és nem csak rá kell tenni a térdre.
Ettől függetlenül nyilván nem ez a csúcs, de szerintem egy jó kompromisszum.
Megadom az e-mail címem, írj és megbeszéljük.
n.szilagyi@freemail.hu
Ha működik rendessen 200 kp. extrák ( teletank, stb... ) nélkül. Kőszárhegy ( ~ 20 km )
én az orvosi neoprén térdgépemet, amiben bent van oldalt a csuklos vas, azt hordom az Alpinestars térdvédő alatt, jol tart és olcso volt,

de más eléggé szét van dölve, ráférne egy csere, a térdvédő is szét van törve, eléggé csere érett a dolog,
Kis mértékben. Mennyit adnál érte és hol laksz?
nem igazán értem a hátso részét, sehol nincs kép rola,
, meséld már el ha olyanod van, hogy körbe neoprén, belebujos és utána a tépözár,mint az orvosi térdgépem ?

vagy hátul nyitott,,?

vagy hogy-é,,?
Szia,
alkuképes az ár?
egyenlőre puhatolózom
keresztszalagom odavan a térdemben
szóval vagy szerzek egy faca térdvédőt, vagy egy quadot vagy beiratkozom a kézművesközösségbe.....
eddig a térdvédő látszik a legjobb választásnak......
de feltétlen olyan kell ami tart is oldalról
na ja, de még mindig kevesebb, mint a fele egy asterixnek vagy egy pod mx-nek.
Hali!
Yamaha XT600-am cserélném endurora vagy crossra, drágább csere is érdekel.
Részletek: http://www.kepesmotor.hu/yamah...
pont most nézegettem amcsi lapon hogy egy darab 107 dollár belöle, amugy egész jol néz ki
Geryvel rendeltük. mxsouth.com
Az árára pontosan nem emlékszem ,de a kettő volt kb 60. vigyázni kell a vételnél, mert az ára csak egy darabra vonatkozik, kettőt kell rendelni.
ha tudom előre, nem biztos, hogy megvetem volna, meglepetésként ért minket, hogy 1 db volt a csomagban
De utólag megérte, mert jó cucc.Rendesen fogja a térdemet, és kényelmes is.
Hazajött az apraja naggya
hol vetted ezt az EVS SX 02 térdvédöt egész jonak néz ki, és mennyiért,,?
Nekem hasonló van, de behozta az árát múlt hétvégén, mert jól megtekertem a térdem és nem történt nagyobb baj.
Ha teheted vegyél térdgépet!
tökeletes biztonságot ez sem ad, ha ugy akad be a lábad akkor ebben is simán kitekeredik,
Ez jó cucc nagyon!Csak drága.
Nekem EVS SX 02 van, aki nem akar nagyon drága térdvédőt venni, annak ajánlom. Többször teszteltem már elég komoly esésnél. Egyszer nekiugrattak a térdemnek, nem éreztem semmit, csak mikor vetkőztem, akkor láttam, hogy el van hajolva a fémmerevítés...szóval védett...
jó lesz tuti