Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt vágom, de mi volt?
remélem valaki beszámol...
Sanya72 tartotta az edzést.
látom volt rendes edzés is.
aki ment, írhatna hogy mit csináltatok? milyen volt?
majd a használat alatt megmutatja mizu.. .
Ne véleményezzé,ha eldöntötted Én se kérdezek meg senkit melyik a jobb,ember számít motorásban is ,karbantartásban is Ha nem hiszed járjál utána
Üdv!Először is . jók lettek a képeid,a szívem vérzik,hogy nem tudok motorozni!Másodszor,nem sokkal drágább a KTM alkatrész mint a japán társaké.
már eldöntöttem ma hogy megveszem,csak gondoltam véleményt kérek Töletek.kiprobáltam már kurva kemény gép,5ben is huzza az orrát,és Nekem ez igy nagyon bejön.futomüve is elég komoly,jo vele menni,pláne a 94 XR600utan...köszi fiuk..
A Ktm-hez szerintem drága az alkatrész. Pl egy lábfékkar 25ezer ft.
Ha van rá zsozsi, és jó árban van vegyed megfele
Alkatrész ellátás ugymond megoldott,napokon belül bármi megvan hozzá,bár állitolag KTM ármagasságu az alkatrész hozzá,ami nem tudom hogy magas-e?!eddig sokan mondták már hogy a KTM-hez drága a cucc...
Nem akartam már annyit autókázni . A lábam nagyon elfáradt .
Szerintem itt senkinek nincs ilyen gépe, de lehet tévedek. Rossznak biztos nem rossz gép. Nem tudom alkatrész ellátás hogy van hozzá.
sajnálhatod mert exponálhattálvolna nagyon jó képeket .Magnum tanárur utasitásaira motorozó Szöke Márkrol
Sziasztok ! motorvásárlás elött állok,a kinézett darab egy Husqvarna tc/vagy te ?450....2007-es évjárat.Vélemény szeretnék kérni Tőletek,hogy milyen jo gépek ezek,ill érdemes-e megvenni.Ha valaki tud rola valami infot,és leirnátok az joo lenne.előre is köszönöm...
Látom majdnem mindenkinek nehéz a csizma
Átakartam menni Taksony után Nyáregyre, de mikor a gps kiírta hogy 58km-re van , inkább hazaindultam.
oktatónk nem akárki Magnum01
sziasztok jók a képek mi Nyáregyen voltuk
Jó képek Buli lehetett
Esett kelt