Menet közben tökéletesen indult, nem volt vele semmi baj. Sőt még borulás után is pöccre indult
Reggel úgy néz ki, nem volt kedve kimozdulni a garázsból
Nyugi annyira nem lett bibis. Elferdült a kormány és meghalt a km óra De csak ennyi.
Nem tudom mi volt vele, Patrikot (noozsid) kérdezd... ő kínlódott vele
van egy tárhely, toldacuccot.hu és oda feltöltöm. 4 napig lesz fent, hacsak addig én nem törlöm le (nem törlöm le) és ide kiteszem a linket
átnéztük a képeket, van benne jó pár tanulságos is, még ha a "minőségük, pontosságuk" nem is olyan szuper, mint Kerkyra képeié
Naaa de mit mondtak a fiúk? Miért nem indult? Kész ideg voltam ma, mert velem ilyet még nem csinált .Bezabált? Meg kell nézni, hogy tölti-e rendesen az akkut, meg a gyertyát, hogy milyen! Én télen szoktam csepptölteni az akkut hétközben! Napközben mindig indult? Én még hidegben nem haszáltam és a pincében is min 12 fok van a legnagyobb hidegekben is.
Én mindig úgy indítom, hogy szívató ki és tartani kézzel, mert visszaugrik, indítózás még mindig tartani miután beindult, kb fél-egy percig még nem engedem el! Utána addig melegíteni, amíg nem melegszik be a henger.
Gyurásziknak könnyes lenne a szeme.. Ezek az Ő szavai.. Olyan nem volt, hogy rajt után "kishaver a kormány véged a melletted levő oldalában akarom látni"?...
Muszáj feszegetni, mert annyira még nem megyünk jól, hogy csak úgy ráüljünk a babérjainkra.. Na kicsit megnyújtóztatom élemedett korú hátamat, majd később...
Jó estét az Uraknak!
a kínzás résztvevőinek üzenem, hogy várhatóan fél óra múlva elérhetőek lesznek a mai képek. Nem válogattam, nem töröltem, majd mindenki kikeresi magát és jól megnézheti, hogyan csinálják a többiek
csak neked egy hangyányival több a tapasztalatod