Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóók lettek! Kösziiii!
86%-nál tart a letöltésem Legközelebb én is gondolok a tapaszra, bár az Ari mondta, hogy szívesen kölcsönadja a csöcstarisznyáját is ilyen célra
haha :))) remek! legközelebb viszek egy guriga ragtapaszt, hogy senkinek ne legyen ilyen gondja :p

(ezek szerint működik a link és le tudjátok szedni a képeket? )
Köszi Borsolány a képeket!
Hamarosan kielemzem magamat egy kicsit. Jövő héten meg igyekszek időben kiérni ... az iskolában is sok volt a hiányzásom késés miatt Mondd meg a Sanyamesternek, hogy nézze el nekem a kiccsaládomra való tekintettel .
Max hétközben is kimegyek gyakorolni

UI: A csöcstapasz bevált
http://www.toldacuccot.hu/leto...
innen lehet letölteni a képeket
Fáj de ez a fájós csípővel nem fitten motorozásamúgy sem a legjobb
Szeva pizsamatulok Fáj-e a minden?
Köszia bíztatást....annyira zavart hogy állandóan csúszkált a ADImezem , hogy alig tudtam rendesen odafigyelni...
Szija
jól mentél tennap nagyon és hát az úúúúj szerelésed legközelebb én is ilyenben megyek
Csókolom Lencsilány
juj de szupi
Jóreggelt!
mennek fel a képek és ahogy megvan a letöltő link, kiteszem ide 9re elméletileg készen is lesz
Thank you the fuel support!
Jók lettek a képek. A Kerkyrabácsié is király ,köszike. Görcsöl a lábam, nem tudtok rá valami gyogyirt
fel lettek töltve valahova a képek?
hát nem tartja ilyen balfaxul a lábát kanyarban az biztos...
Lehet, hogy Ő még nálad is jobb?
justin barcia

video

akkor valszeg ezért kerül 3szor annyiba,kösz az infót
na befejezni a buzulást....
annyiban, hogy teljesen carbon az egész. elöl a mellkason zárod, nyitod, tehát a kulcscsontodnál nincs semmi zár, csavar, kallantyú stb (ahogy a leattnél). ergo nincs annyi kulcscsonttörés sem, mint a leatt-nél, hisz több a hely.
balesetnél 3db-ra szedhető szét gyorsan.
cserébe 700usd