Srácok 1 kérdés, elég nehezen megy a kuplungom, tudom gyenge vagyok meg olajozzam meg stb.
De ugy halottam van valami kis kütyü, amit a karnál kell beépíteni, általába a kis crossoknál szokták ha jól tudom.
Az lenne a kérdés hol tudok venni, mi a neve?
Röviden ennyi, elöre is kössz
boka csavarodás ellen ott a csizma
térd csavarodás ellen ott a térdgép
következtetés: ha mégis beakad a láb és csavarodik akkor a combnyak vagy a csípő fog elroppanni.......
szóval szentképet a motorra
nyilván fog rajta csavarodáskor jo sokat, de mindentöl ez sem fog megvédeni,
mint ahogy a drága kevlár térdgépben is ki tud csavarodni a térded, ha szarul akad be valahová,
szal akkor ez a terdcucc arra jo, hogy ne csavarodjon el a terded, ha perec van, vagy a kerek bekapja. ok, az jo hir, hogy befer a terdvedo ala, kiprobalom ... mer a terdvedo nem hiszem, hogy nagy mertekben vedne a csavarodas ellen ...
jol latom?
hát doki felirta a neoprén térdgépet, pár ezer forint volt a kiváltása, az Alpinestars térdvédőm, pedig már ki tudja mennyiért vettem el is van már törve ugy fogattam össze gyorskötözövel,
De ugy halottam van valami kis kütyü, amit a karnál kell beépíteni, általába a kis crossoknál szokták ha jól tudom.
Az lenne a kérdés hol tudok venni, mi a neve?
Röviden ennyi, elöre is kössz
estére mindig lefáradok
hááát...bringával sokkal könnyebb mint motorral
akinek nincs annak majd lessz
Barbados, szikrázo napsűtés, homokos tengerpart , és a hajam még mindig tart,
térd csavarodás ellen ott a térdgép
következtetés: ha mégis beakad a láb és csavarodik akkor a combnyak vagy a csípő fog elroppanni.......
szóval szentképet a motorra
de azért iratok a dokival ilyen térdkütyüt......
bár tökéletes biztonság még a szobában a szentkép alatt sincs,
mint ahogy a drága kevlár térdgépben is ki tud csavarodni a térded, ha szarul akad be valahová,
talán kicsit nagyobb a biztonság, kb ennyi,
jol latom?
London szemerkélő eső,és a hajam még mindig tart,
amugy asszem térdrögzitő a neve, van belöle egy csomo tipus,