Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt még nem tudom :)))) de nem olyan nagyok, hogy ne férjenek el :p max kell két pár zokni,hogy ne lötyögjön a mellvért :DDDD
Így néz ki. És a cicieim is elférnek benne , meg a hasam is
ez rossz smiley
ez kell ide
én meg semmit mert elhagytam monoron pár hónapja
Én fázós vagyok ezért protektor inget használok
elég fasza
cickónak is van benne elég hely?
ezt lehet kint is kapni, annyi különbséggel, hogy 17e ft.
én ilyet próbálok rendelni http://www.extremesupply.com/i...
meglátjuk, megy-e. ez 13e átszámítva. nekem így is megéri, ha minden jól megy :D
egy ilyen cucc mennyire védhet oldalirányban?
kicsavarodás stb ellen?
motormannál meg universalmotornál is leht kapni női páncélt
legalább is eddig lehetett
mindárt utánaleskelődök
3 napos szállítással 90 dollár volt a fuvar, de még így is olcsóbban jött ki a térdvédő, mint ha máshol veszem meg. ha ezek után ebben benne lesz a mellvértem is, akkor egy szavam sincsen. nőit idehaza tudomásom szerint amúgy sem nagyon lehet kapni :(
jah, meg az adó, azt is rányomják?
eleg komoly szallitasi koltsegek vannak itten, free shipping csak 48 államba USA. mennyi szállítási költséggel számoltok?
vennék itt ezt-azt, páncél, szemuveg, kesztyu, ez-az, de ha ez a pénz rámegy, akkor nem lesz túl jó az ár ...
jah annyiba kerül...de szerintem azt kell megvenni....
Nem találok gyorslégtelenítő szelepet a teleszkóphoz náluk. "Fork bleeder".
Pedig itthon 5-6ezer Ft alatt nem láttam még újat.
rendeltem is gyorsan magamnak egy páncélt. nőit. 13ért :p
remélem hozzácsapják a rendeléshez :DDD
Sziya

...tőlem is sokan kérdezik, honnan, mennyiért volt a páncélom, itt 108 dollár, ami igen korrekt, tekintve, hogy én 2 éve vettem "hiperakciósan" (pofátlanul alkudva) 21ezer körül itthon.

http://www.extremesupply.com/s...
Hello Fiúk, szia Lányok!
tudom, hogy jópár embernek "tetszik" az a fajta térdgép, ami Sanyának van. Azt is tudja mindenki, hogy idehaza elég húzós az ára ... No hát hogy legyen egy kis jó is a mai napban:
rendeltem Ámérikábúl valakinek egy párat és átszámítva, fuvarköltséggel együtt 130e ft volt. Ez sem kevés, de ezen kívül Párizsban láttam a nyáron ilyet és ma azt válaszolták: be tudják szerezni, 749 EUR egy pár. Lehet osztani-szorozni, de az amcsiktól elég sokkal olcsóbb megvenni.
ezen az oldalon lehet válogatni, nézelődni. http://www.extremesupply.com/
48 óra alatt adják fel a csomagot és a leghosszabb szállítási idő 3 nap.
lehet próbálkozni :)
jaja, gumibol van, nem fel, a motorja meg hajtokaros :-)
a kék matricás KTM -es ügyes fiu,
az mindig, de az elso kapaton el is dobta a vasat :-)
kissracot figyelted a 250sx-el? na az nem normalis, vele szoktam motorozni, csiszolatlan gyemant az ember, tavasszal viszem is koszarhegyre .....
Kabos papa osztotta az ivet a csapatnak,
ez a haveromé, jo sok pénzbe fájna gyűjtsél rá jo sokat,
igy nagyobb csapatban annyira ez nem volt jó, legközelebb csak 3-4en megyunk, ugy mar lehet csapatni. bar utana sem volt rossz, kimentuk bakonyba antennásra, adidasra, meg még pár mocsok helyre, 4ig elvoltunk .... valszeg vasarnap megint lenezunk, csak igy labon lemenni vicces :-)