Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most konkrétan a lopással kapcsolatban:
Nemrég ellopták egyik ismerősöm rokonának EXC 450esét, úgy, hogy a motor levolt lakatolva(elölről-hátulról)
Megemelték és kivitték valami hátsó telken keresztül(ahol építkezés van)

Na azóta én hozzálakatolom a vas asztalhoz a motort, emelni nem tudják, mert középen keresztbe alapból van egy vas hegesztve hogy stabilabb legyen az asztal és ott dugtam át a lakatot, meg még vele együtt egy másik asztalt is hozzá...
meg az első kereket is, bár szerintem a hátulját annyira le"kötöttem", hogy innen el nem viszik!
Árultad?Voltak lesni?
pfúúú,bammeg ,kemíny
nemrég néztem hirdetted a crf-et,hát ezt most megoldották. Hát nem irigyellek,de szerintem esélytelen megtalálni.
1 szer mentem vele ki tepre mint ahogy látszik is rajta pont így télen levettem átraktam az enduró gumit és azzal mentem mert azt utcán használtam de csak gondoltam hátha valakinek kell! de azt csak irán árként írtam nekem nem az a hasznom h a másik embertöl minnél több pénzt kicsaljak ha 10 et ad érte akkor annyit ad
Sajnállak ecsém. A belüket a torkukon kéne kihúzni.
Nem akarlak megsérteni de ez a gumi újonnan 15490 ha bárhol veszed. Én 9000 vettem C-16 19colost. Ha valaki gumit akar venni szerinted a tiédet válasza vagy egy vadi újat?
mert 10 ezer forintért tudok ilyen gumit venni sztem sokat kérsz ért plána hogy használt
látod ilyen emberek vannak.és erről már le is lehet mondnai mert ezt nehéz megtalálni nem is tudom hol lehetne keresni
Akkor,hallod az XL fórumban is hirdessed,mert szerintem 0 az esélye,hogy itt elkel.18-19 megy itt,szerintem mindenkinek megvan a maga forrása,jóval olcsóbban mint amié te adnád.Ez csak az én véleményem.Legyen szerencséd,kapjá érte jó sok zsét,de szerintem,még felnivel se tudnám 10-né többé eladni
Nebammeg
nem tudom xl 250 en elég jól kapaszkodott a sárban,homokban,patakban
emberek kiraboltak ellopták két motoromat aki tud valamit vagy látja őket valahol legyenszíves hívjon a 0630 6425428 as számon köszi
Mert jó tapasást biztosít
Na ,ne csiád
06-30-727-3470 vagy msn: Zolboy91@hotmail.com
Ejde, nagy itt a pangás Tán kikötötték a neteteket?He?
Sziasztok srácok! eladó 1 Mitas c-02 es hátső 17" os cross pacsker 98% os! A képek magukért beszélnek 1 szer ment terepen! ára 15e-ft szerintem ajándék 1 ilyen gumiért mert nagyon jó tapasást biztosít és csak úgy szorja a homokot:) nemsokára a havat is!
Szeva a kmc-rő nincs tapasztalatom. de a DID-ről van, megéri az árát!
Sziasztok!

Valaki használt már KMC O gyűrűs láncot?
Elég jó áron lehet kapni, de nem akarom, hogy az olcsó a végén drága legen.
Egyébként tőlük venném http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
tapasztalat?
nekem mindegy, palya vagy endurotema, mocin legyek, oszt kesz :-)
elhiszem, de mint említetted, ti két éve nyomjátok és építitek. lehet még párszor lemegyunk, megismeri az ember, belejön, elkapja a tempót, ugy nagyon zsír lesz :-)
/pillanat még élni is utálok, ugy fáj a vállam, ilyenkor meg hiszti van, semmi sem jó, heheh
ami nagyon tetszett, hogy ott volt vagy 20 ember, es jo volt a hangulat, 1000pontos :-)
Jó reggelt mindenki!
Sorry, ha valakinek nem írtam vissza... de otthon nem szeret a net és világgá ment...
Izlések és pofonok! Mi imádjuk a kis pályánkat