Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

11-re megyek a szerlőhöz. Majd megpróbálom gyorsan összesarazni , hogy jók legyenek azok a képek
amugy ez a csizma nem egy ujdonság ,létezik már vagy 2-3 éve, csak nem vette senki,
Jó reggelt!

Ma hajnalban megszereztük egyik DR babánkat (ő Kornél mocija lett)!
Remélhetőleg délután el tudjuk hozni az ikertesóját is (ő lesz az én kis szépségem)
Este kerülnek fel képek is a mociról/mocikról
kerek 300 euro, felvéve elég borzaszto egy érzés, olyan mint egy műanyag gipsz,

mondjuk ha valami baja van nem cipészhez kell vinni hanem a műanyag lökhárito hegesztőhöz,,
Mé, mé, mé?
Mi bajod a melegekkel?

A dirtsportos oldalt sajna rég nem fejlesztették. Már jó ideje u.az a hét lecke van rajta- vannak viszont jó dolgok is írva ottan

Öreg kökény könyve megvan?
Régebben innen valakitől megkaptam elektronikus formában.
Jó reggeltet
Ránézésre elég furcsa,nem tudom milyen kényelmes lehet,olyan mint valami birodalmi lépegető
most levan árazva Aunernél! kb 280-340 között van ! nem emlékszem.. megkellnézni a katalógusban!
JA ,500 euro az ára,
sőőőt hallottátok már a Scott Stiefel Genius nevű csizmáról? faszán néz ki!
MI a véleményetek erről a csizmáról?
Elvileg az Axo új csimmája, Prime. Eléggé a tech 10-re hajaz ránézésre.
Köszi!
Van még mit tanulni...
Sziasztok!véleményt kérnék töletek.Husqvarna 450-es 2007 motorrol tud valaki valami jot,vagy rosszat?strapabiro gépek?
http://www.dirtsport.hu

nem ezt kerested?!
Egyébként Helló !
Ne haragudjál meg.
Nem mondtam, hogy buzi vagy, csak lehet ezt az oldalt kerested!
Taksonyban lesz tábortűz?
Most buzizzalak le én is? Nem látom értelmét, hogy ebbe az irányba menjen el a társalgás. Na, további szép napot.
A tábortűz rakása csak főzés és világítás céljából indokolt!Este meg jól nézd meg ki fekszik melletted!
Nem. Úgy gondoltam ezt keresi Keme!
Ide mész?
Akkor most hogy?
Hella mindenki!

Van egy honlap, nem ugrik be a neve, krosszsuli rovat fut ott, valakinek nem rémlik?